Hemşehrisini soyan Ürdünlü yakayı ele verdi

Adana Seyhan'da kendisiyle aynı ülke vatandaşı olan şahsın nakit parası, altın ve değerli eşyalarının da bulunduğu 100 bin liralık eşyasını çalan Ürdünlü hırsız Sakarya'da yakalandı. 

9 Ocak'ta H. K. T. A isimli Ürdün uyruklu şahıs, polise başvurarak Yeşilyurt Mahallesi Necip Fazıl Bulvarı'ndaki apartman dairesinin soyulduğunu öne sürerek şikayetçi oldu. H. K. T. A., ikametten bin 900 dolar değerindeki altın yüzük, 10 bin dolar nakit para, 300 dolar değerindeki gümüş yüzük, 10 bin dolar değerinde üç adet farklı markalarda saatler, bin 500 TL değerinde diz üstü bilgisayar, 6 bin lira değerinde iki adet cep telefonu,  400 TL para, 3 bin TL değerinde bir adet altın tespih, iki adet deri ceket, bir adet takım elbise, bir çift ayakkabının da aralarında olduğu yüz binliralık eşyasının çalındığını söyledi. 

Yapılan araştırma sonucunda hırsızlık failinin Ürdün uyruklu A.A H.A isimli şahıs olduğu tespit edildi. Şüpheli, Sakarya'da Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Şüpheliden, müşteki şahsa ait olduğu tespit edilen; bir adet 2 bin 500 dolar değerinde saat, bir adet 2 bin 500 dolar değerinde saat, bir adet 3 bin TL değerinde telefon, 2 bin 110 TL para, bir adet 2 bin dolar değerinde altın yüzük, bir adet bin 500 TL değerinde dizüstü bilgisayar ele geçirildi.

Şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]