Hayır için konulduğu sanılıyordu fakat gerçek öyle değil

Akyazı'da hayır amaçlı kullanıldığı sanılan ancak geri dönüşüm firmasına ait olduğu öğrenilen giysi ve ayakkabı kumbaraları sözleşmenin sona ermesiyle kaldırılması bekleniyor
 
İlçede bazı noktalara konulan giysi ve ayakkabı kumbaralarına vatandaşlar, kullanmadıkları giysi ve ayakkabıları yardım amaçlı olduğunu düşünerek bırakıyordu. Ancak kumbaraların geri dönüşüm firmasına ait olduğu öğrenildi. 
 
2 Yıl önce ilçenin Akyazı’nın birçok önemli noktasına yerleştirilen Akyazı Belediyesi Logolu geri dönüşüm kutuları hayır için değil de geri dönüşüm için olduğu ortaya çıkınca vatandaştan büyük tepki geldi. Sosyal medyada gündeme gelen geri dönüşüm kutuları 2 yıl önce Akyazı’ya konulmuş birçok vatandaş yeni eski demeden kutulara hayır için giysilerini atmaya başlamıştı. 
 
Geri dönüşüm firması belediyeyle 6 aylık yeniden sözleşme yaptı. Akyazı Belediyesiyle masaya oturan firma 6 aylık süre için bir bedel karşılığında sözleşme uzattığı öğrenildi. Belediyeye gelen şikayetler üzerine Akyazı Belediyesinin kutu üzerinde bulunan Akyazı Belediye logo ve isimlerinin sökülmesi talimatı verdiği öğrenildi. 6 ay sonra firma ile sözleşmenin biteceği öğrenildi.
4 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]