Haydi oyuncağını paylaş sende katıl

Akyazı Gençlik Derneği Başkanı İbrahim Keleş, "Oyuncağını benimle paylaşırmısın" sloganıyla oyuncak toplama kampanyası başlattıklarını söyledi.

İbrahim Keleş, yaptığı açıklamada, çocukların eğitimine olduğu kadar, zihinsel ve sosyal gelişimlerine de önem verdiklerini belirtti. Çocuklarda paylaşma bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla oyuncağını benimle paylaşırmısın" sloganıyla oyuncak toplama kampanyası başlattıklarını kaydeden Keleş; "

Çocukların hayallerine destek olmanın mutluluğunu yaşamayı hedefiyoruz. Oyuncaklarımızı ulaştıracağımız çocuklarımıza paylaşmanın sevincini yaşatırken, bizlerde onların bu sevincine ortak olacağız. Böylelikle toplum olarak gönüllerde " ben " değil "biz "duygusunu da yeşertmiş olacağız" dedi.

-PARA YARDIMI KABUL EDİLMEYECEK-

Oyuncakların çocuklar için kitap gibi kıymetli olduğuna vurgu yapan Başkan İbrahim Keleş, yine oyuncakların çocukların eğlenerek öğrenmesine katkı sağladığını ve hayal dünyalarını zenginleştirdiğini vurguladı.

Çocukların becerileri gelişirken öğrendiği her şey aslında onun için bir oyundur" diyen Başkan Keleş kampanya hakkında şunları söyledi; "Dernek Binamızda depolanacak olan oyuncaklar, 15-31 Mart 2021 tarihleri arasında Dernek binamızda hanım komisyonu tarafından yaş gruplarına, çeşitlerine ve durumlarına göre tasnif edilecek, paketlenecek ve ihtiyaç sahiplerine teslim edilecektir. Kampanyaya sadece atıl olan oyuncaklarla değil, yeni oyuncaklar göndererek de katılabilirsiniz. Para yardımı kabul edilmeyecek. Para yardımı yapmak isteyenlerin oyuncak satın alarak göndermelerinin daha uygun olacağını düşündük. Lütfen evinizdeki oyuncaklara bir göz atın veya evinde oyuncak olan yakınlarınızı haberdar edin, küçük bir oyuncak alıp göndererek bu kampanyamıza destek olun."

-SIFIR VEYA TEMİZ İKİNCİ EL-

Toplayacakları oyuncakları ihtiyaç sahibi miniklere ulaştırarak çocukların mutluluğuyla kendilerinin de mutlu olcağını anlatan Keleş; "

Evlerimizde kullanmadığımız oyuncakları, çocuklarımızın oynamadığı oyuncakları, kullanılabilir durumdaki oyuncakları bağışlayarak ihtiyaç sahibi çocuklarımıza hediye etmek istiyoruz. Bu oyuncaklar, sıfır ya da temiz ikinci el de olabilir.

Evlerimizdeki oyuncakları toplayarak bu çocuklara ulaştırmak istiyoruz."Başlattıkları bu yardım kampanyasına herkesin destek olabileceğinin altını çizen Başkan Keleş,"İlla kullanılan oyuncak götüreceğiz diye bir kural yok.

-İLETİŞİM NUMARASI-

Dileyen herkes bizlere oyuncak ulaştırabilir ve bu konuda katkı sunmak isteyenler. 0536 690 9046 nolu telefondan bizlerle iletişime geçebilirler. Bizlerde onların aldıkları oyuncakları, ihtiyaç sahibi küçük kardeşlerimize ulaştırmış oluruz.

Bu da hem paylaşmayı hem de kaynaşmayı ön plana çıkaracaktır. Maddi yönde sıkıntı yaşayan ailelerin çocuklarına bu projemizle bir katkıda bulunabiliriz. Bizim için küçük ama çocuklar için büyük bir adım atılmış olacağına inanıyoruz. Destek verecek olanlara şimdiden teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.
 

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]