Hayalleri 10 yıl sonra gerçek oldu

Sakarya'da çocuk sahibi olma hayallerine 10 yıl sonra kavuşan Gözüm çifti, oğullarını kucaklarına almanın sevincini yaşıyor.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde açıklanamayan kısırlık nedeniyle yıllarca evlat hasreti yaşayan Emin ve Nagihan Gözüm çifti, Yusuf Kayra adını verdikleri oğullarını 10 yıl sonra kucaklarına almanın mutluluğunu yaşıyor.

Tepekum Mahallesi'nde yaşayan 45 yaşındaki Emin Gözüm ve 38 yaşındaki Nagihan Gözüm çifti, mutlu giden evliliklerini taçlandırmak amacıyla çocuk sahibi olmaya karar verdi. Ancak bir türlü çocuk sahibi olamadıkları için 10 yıl hastane hastane gezerek doktorlardan yardım istedi.

Açıklanamayan kısırlık tanısı konulan çift, hangi hastaneye, hangi doktora gittiyse olumlu yanıt alamadı. Normal yollarla çocuk sahibi olamayacağını duyan çift artık umudu kesmeye başlamıştı. Tüp bebek yapmaya karar verip para biriktirmeye başladılar. Fakat hastaneye gittiklerinde aldıkları haberle şaşkına döndüler. Gözüm ailesi, daha tedavi başlamadan, evlat sahibi olacağını öğrendi.

Anne Nagihan Gözüm'ün SakaryaRehberim.com'a yaptığı açıklamada, evlat sahibi olmak için 10 yıl boyunca doktor doktor gezip, çözüm bulamadıklarını anlattı.

Doktorların açıklanamayan kısırlık teşhisi koyduğunu, o nedenle zamana bıraktıklarını, Allah'a tevekkül etmeye başladıklarını aktaran Gözüm, "10 yıl boyunca gitmediğim doktor kalmadı. Her doktor farklı  bir şey söyledi. Bazıları umutlu konuşurken çoğu umutsuz konuştu. Sadece Allah'a dua ettik. Ettiğim dualar, ilacım oldu. Sonunda çok şükür bu mucizeyi rabbim bize yaşattı. Allah, evlat isteyen herkese nasip etsin. 9 ay boyunca inanamadım. Hala rüyada gibiydim. Çocuğumu kucağıma alınca gerçek olduğunu anladım. Eşim de ben de Yusuf Kayra'mıza kavuştuğumuz için Allah'a hergün dua ediyoruz." diye konuştu.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]