Havuza düşen iki çocuktan biri hayatını kaybetti

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde 19 gün önce hayvanların serinlemesi için oluşturulan su havuzuna düşen iki çocuktan biri kurtarılamadı.

Olay, 19 Eylül günü saat 15.45 sıralarında Serdivan İlçesi Kazımpaşa Mahallesi 18 Nisan Caddesi üzerinde bulunan bir evin bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre üç yaşındaki Kerim Y. ile iki yaşındaki Asaf Likos isimli iki kuzen evin arka bahçesinde bulunan hayvanların serinlemesi için oluşturulan ve derinliği yaklaşık 60 santimetreyi bulan su havuzuna düştü. Durumu gören yakınlarının feryadı üzerine olay yerine koşan vatandaşlarca çocuklar sudan çıkartıldı. Konunun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa sürede gelen ekiplerce durumları ağır olan iki kuzenlerden Kerim Y. Serdivan ilçesinde bulunan özel bir hastaneye, Asaf Likos ise ToyotaSa İlk Yardım ve Acil Hastanesine kaldırıldı. Özel hastaneye kaldırılan Kerim Y. buradaki ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Hastanede tedavisi devam eden Asaf Likos'tan bugün acı haber geldi. Minik Asaf yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Asaf Likos'un cenazesi bugün, ikindi namazına müteakip Kazımpaşa Yukarı Mahalle Camii'nde kılınacan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]