Hatice öğretmen kurtarılamadı

Adapazarı Karaman yolunda kullandığı aracın karşı yöne geçerek otomobille çarpışması sonucu yaşanan kazada ağır yaralanan lise öğretmeni 40 yaşındaki Hatice Bozyurt hayatını kaybetti. Bozyurt'un kazadan birkaç dakika önce radara girdiği ortaya çıkmıştı.
 

Adapazarı ilçesinde duble yolda iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada ilginç detay ortaya çıktı. Kontrolden çıkarak karşı şeride geçen otomobilin, kazadan birkaç dakika önce polis ekiplerince duble yola kurulan radara girdiği ortaya çıktı.

Kaza, saat 11.05 sıralarında Adapazarı-Korucuk duble yolu Sebahattin Zaim Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Camili istikametinden Adapazarı istikametine seyir halinde olan ve Milli Eğitim personeli olduğu öğrenilen Hatice B. idaresindeki 54 ZS *** plakalı otomobil sürücüsünün kontrolünden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil, karşı şeritten gelmekte olan ve karantina süreci yeni biten ve hastaneye gitmek için yola çıkan Turgut Ö. idaresindeki 54 SC *** plakalı otomobile çarptı.

Kafa kafaya çarpışan otomobillerin hurdaya döndüğü kazada, araç içerisinde sıkışan Turgut Ö. olay yerine sevk edilen itfaiye erlerince kurtarıldı. Kazada ağır yaralanan Hatice B. ile diğer yaralı Turgut Ö. bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yenikent Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hatice B. idaresindeki 54 ZS *** plakalı otomobil, kazaya karışmadan önce radara girmişti.

Kazada ağır yaralanan Hatice B. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]