Genç öğretmen kalbine yenik düştü

Sakarya'da yaşayan 35 yaşındaki Kimya Öğretmeni Uğur Yıldırım, banyoda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Sakarya'daki Özel Şahin Okulları'nda Kimya Öğretmenliği yapan 35 yaşındaki Uğur Yıldırım dün gece banyodayken bir anda yere yığıldı. Onu 02:00 civarında yerde hareketsiz halde gören yakınları hemen 112'ye haber verdi. Olay yerine gelen ekiplerin öğretmene ilk müdahaleyi yaptıkları fakat öğretmenden yanıt alamadıkları bilgisine ulaşıldı. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve kalp krizi geçirip boynunun kırıldığı öğrenilen Yıldırım, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Genç öğretmenin ölüm haberini alan ailesi, çalışma arkadaşları ve öğrencileri yasa boğuldu. Yıldırım'ın 1 Temmuz'da düğününün olacağı öğrenildi.

 

Sakarya’da kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden kimya öğretmeni toprağa verildi.

Özel Şahin Okullarında Kimya Öğretmeni olarak görev yapan 34 yaşındaki Uğur Yıldırım, Sapanca Güldibi Osmanlı Camii'nde kılınan öğle namazı sonrası toprağa verildi. Evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden genç öğretmenin cenazesine Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, öğretmenler, çok sayıda öğrenci velisi ve öğrencileri katıldı. 11’nci sınıfta okuyan kızının velisi olarak cenazeye katılan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, genç öğretmenin ailesi ve Şahin Okulları öğretmenlerine başsağlığı dileklerinde bulundu. Uğur Yıldırım’ın 1 Temmuz 2017 tarihinde düğün yapacağı öğrenildi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]