Genç İş Adamları Sakarya'da Buluşuyor

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonuna bağlı olarak 2015 yılında kurulan ve “Sakarya için değer” sloganıyla yola çıkan Sakarya GİAD, 7 Temmuz Çarşamba akşamı Premier Inn Otel’de önemli bir programa ev sahipliği yapacak. Şimdiye dek şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine, istihdamına hatırı sayılır bir destek veren ve sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sık sık söz ettiren Genç İş İdamları Derneği, bu kez de salgın sürecinde dünyada ve ülkemizde yaşanan gelişmelere, sürecin iş dünyasına öğrettiklerine dair bir program gerçekleştirecek. Program boyunca birçok sektörde meydana gelen duraksamaların sonuçlarına ve bu süreci geride bırakırken bundan sonrası için iş dünyasını nelerin beklediğine değinilecek.

ŞEHRİN RUHU YENİDEN CANLANIYOR

Sakarya GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Bekdemir’in salgın sürecinde derneğin birleştirici düsturu ve sürece yönelik çalışmaları “Yeniden başlıyoruz.” sloganı odak noktası olacak. Şehrin ruhunu yeniden canlandırmayı ve pandeminin sebep olduğu yorgunluğu atmayı hedefleyen GİAD, bu gecede; alınan sıkı önlemlerin sonuç vermesi ve devletimizin aşılanmada hızla kat ettiğimiz yol sayesinde iş dünyasının girdiği yeni dünya düzenine, iş insanlarının nasıl adapte olacağını ve işletmelerin kaldığı yerden işlerini daha ileriye taşımak için ne tür adımlar atmaları gerektiği konuşulacak.

FARKLI ALANLARDA BİRÇOK İSİM AĞIRLANACAK

Sakarya GİAD’ın ev sahipliği yaptığı, Sakarya’mızın tarımıyla, ticaretiyle, turizmiyle sergileneceği, üretimi destekleyecek faaliyetlerin konuşulacağı, birlik ve beraberliğin önemine değinileceği bu davette şehrimizin protokolü, birbirinden farklı birçok alanda faaliyet gösteren iş insanları ve TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral ağırlanacak.
 

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]