Garda güvenlik görevlisiydi, nöbette intihar etti

Adapazarı Tren Garı'nda görev yapan güvenlik görevlisi 43 yaşındaki Yasin Kaya, nöbet sırasında silahıyla kendini vurarak yaşamına son verdi.

 

Adapazarı Garı'nda güvenlik görevlisi olan iki çocuk babası Yasin Kaya, dün gece 03.00 sıralarında nöbet sırasında tabancayla kendini kalbinden vurdu. Silal sesi üzerine gelen çevredekiler Kaya'yı vurulmuş halde buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri Kaya'nın öldüğünü belirledi. Polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından Kaya'nın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

ESKİ GAR MÜDÜRÜ BU PAYLAŞIMI YAPTI

 

Öte yandan eski Gar Müdürü Hüsamettin Töre, Yasin Kaya'nın ölümü ile ilgili sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı; "

Allah gani gani rahmet eylesin. Ailesine, çocuklarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Ah kardeşim, ne vardı nasıl bir derdin vardı? Hayatının baharında çocuklarını yalnız bırakıp gitmeye değer miydi? Adapazarı Gar da görevini layıkıyla, en iyi yerine getiren asil, problemsiz, kişilikli ender kişilerden biriydin. Adam gibi adamdın. Şu mesajım doğum günü mesajı olsaydı, her şey gönlünce olsaydı ne olurdu sanki. Bir şey diyemiyorum çok ama çok üzdün bizleri. Allah seni affetsin. Gani gani rahmet eylesin. Yattığın yerde dinlendirsin . Allah evlatlarını korusun. Onlara güç, kuvvet versin. Çalışma azmi, yaşama sevinci versin. Bol sabırlar versin inşallah..
 

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]