Freni boşalan kamyonet ortalığı birbirine kattı

Adapazarı Hızırtepe'de freni boşalıp yokuş aşağı kayan kamyonet yoldan geçen bir servis minibüsüne ve park halindeki bir otomobile çarpıp bir evin duvarına vurdu. Servis minibüsünün devrildiği park halindeki otomobilin de apartman boşluğuna düştüğü kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, 08:30 sularında Hızırtepe Mahallesi Kışla Caddesi üzerinde meydana geldi. Hızır Sokaktaki bir inşaata malzeme getirdiği öğrenilen M.D. kamyonetini yokuş aşağı park etti. Freni boşalan yada el freni çekilmeyen kamyonet yokuş aşağı kaydı. Kamyonet yoldan geçen bir servis minibüsüne ardından park halindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs devrildi bir otomobil de apartman boşluğuna düştü. Kamyonette apartman duvarına çarparak durabildi. Devrilen panelvan minibüste park halindeki kamyonete çarptı.

4 aracın hasar gördüğü kazada ortalık savaş alanına döndü. Kazada minibüste bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar etraftakiler tarafından camlar kırılarak araçtan çıkarıldı. İlk müdahale olay yerinde yapılan yaralılar Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza sırasında yoldan geçen ve apartman yanındaki yürüyüş yolunda kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi.

Kaza yapan araçlar çekicilerce olay yerinden kaldırıldı.

Adapazarı Hızırtepe'de freni boşalıp yokuş aşağı kayan kamyonetin servis minibüsüne ve park halindeki otomobile çarpması güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.
 
Üç kişinin yaralandığı kazada kameralara yansıyan görüntülerde, kazadan hemen önce yoldan yayaların geçtiği görülüyor. Bir süre sonra yokuş aşağı kayan kamyonetin, caddeden geçen minibüse çarpması, ardından park halindeki otomobili apartman boşluğuna atması görüntülere yansıyor.
 
Kaza nedeniyle kamera kaydı bir kaç saniye donarken ardından kameralarda çevredekilerin yaralıların yardıma koştuğu görülüyor. 
Adapazarı Hızırtepe'de freni boşalıp yokuş aşağı kayarak üç araca ve bir eve zarar veren kamyonetin sigortasının olmadığı ileri sürüldü. Araç bağlanarak garaja çekildi. 

Hızırtepe Mahallesi Kışla Caddesi üzerinde bu sabah meydana gelen kazada, Hızır Sokakta park edildikten sonra freninin boşalması sonucu yokuş aşağı kayarak caddeden geçen bir servis minibüsüne ardından park halindeki otomobile vuran ve apartman duvarına çarpan kamyonetin sigortasız olduğu ortaya çıktı.

Üç kişinin yaralandığı ve dört aracın büyük zarar gördüğü kazada sigortasız araç bağlanarak garaja çekildi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]