Filizfidanoğlu törenle hizmette

Filizfidan Yapı Malzemeleri Şirketi’nin 4. Mağazası, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ve Sakarya Protokolünün katılımı ile hizmete açıldı.

Protokol Filizfidanoğlu’nun açılışında


MÜSİAD Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Filizfidanoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı Filizfidanoğlu İnşaat ve Yapı Malzemeleri Şirketi’nin Karasu’daki 2 ve Ernaz karşısındaki 3. Mağazasının ardından 4. Mağazasını da, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ve Sakarya Protokolünün katılımı ile Yeni Sakarya Caddesi Erenler adresinde düzenlenen törenle hizmete açıldı. 2000 yılında kurulan ve başta Sakarya olmak üzere, Kocaeli, Düzce ve birçok ili 17 yıldır hizmet veren ve AR-GE ve İnovasyon odaklı her geçen gün büyümeye devam eden Filizfidanoğlu İnşaat ve Yapı Malzemeleri Şirketi’nin açılış törenine; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Erenler Kaymakamı Salih Karabulut, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, 24. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Sakarya İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun, Sakarya GİAD Başkanı Gökhan Korkmaz, Milli Birlik ve Düşünce Derneği Genel Başkanı Erdem Ercan, SAMİB Başkanı Günay Güneş, Sakarya Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Kotan ile iş, siyaset, spor, medya camiasından çok sayıda davetli katıldı.

FİLİZFİDANOĞLU: “Bu açılışımız Filizfidanoğlu ailesi için gurur kaynağıdır”

Açılışta konuşma yapan Filizfidanoğlu İnşaat ve Yapı Malzemeleri Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Filizfidanoğlu; bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek; “2000 yılında kurmuş olduğumuz Filizfidanoğlu inşaat ve yapı malzemeleri şirketimiz Ar-Ge ve İnovasyon odaklı her geçen gün büyümeye devam etmektedir. Bünyemizde yaptığımız ve yapmakta olduğumuz tüm projelerin müşterilerimizin memnuniyeti ile takdir edilmesi yıllardır sürdürdüğümüz ahlaklı ve disiplinli çalışma metodumuzun doğruluğunu bizlere göstermektedir. Dinimiz çalışmayı öğütlemiş, kazanmak için çalışmak gerektiğini bildirmiştir. Yüce Allah, ‘Gerçekten insan için ancak kendi çalışmasının karşılığı vardır’ buyurarak; bizleri çalışarak kazanmayı teşvik etmiştir. Peygamberimiz de, ‘Kimse, kendi elinin emeği ile çalışıp kazandığından daha hayırlı bir rızık yememiştir.’ hadisiyle helal rızık kazanmamızı öğütlemiştir. Bizler de işimizin gerektirdiği şekilde ahlaklı ve disiplinli çalışma gayretimizi sürdürerek, ilimize katma değer sağlamaya devam edeceğiz. Ayrıca burada açılışını yapacağımız yeni iş yerimizin istihdam sağlanması ve ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunması Filizfidanoğlu ailesi için gurur kaynağıdır. Filizfidanoğlu şirketlerimizin bu günlere gelmesinde emeği geçen ve açılışını yapacağımız yeni mağazamızda ustasından mimarına kadar ter döken tüm çalışanlarımıza huzurlarınızda teşekkürü bir borç bilirim. Bu duygu ve düşüncelerle, açılışımıza katılan Sayın Bakanımıza, Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız ve siz değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyor, yeni iş yerimiz İlimiz ve ülkemiz için faydalı olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum” dedi.

ÖZLÜ: “bu açılışlar, Türkiye’nin büyümesini göstermektedir”

Konuşmasına Türkiye’nin gittikçe büyüyen bir ülke diyerek başlayan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü; “Bugün Sakarya’da birçok açılışa katıldı. Buda Türkiye’nin her geçen gün büyüyen bir ülke olduğunun göstergesidir. Bugün açılışına katıldığımız Filizfidanoğlu İnşaat ve Yapı Malzemeleri Şirketi’nin de Sakarya ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli ise, AK Parti iktidarının Türkiye’ye çok şeyler kazandırdığını, 16 Nisan’dan sonrada Türkiye’nin daha ileriye ve 2023 hedeflerine doğru giden bir ülke olacağını söyledi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]