Fevzi Kılıç mani söyledi

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İl Başkanı Fevzi Kılıç, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Mv. Adayı Ali İnci ve Belediye Meclis Üyeleri ile Gençlik Kolları sahur programında buluştu.

İlçeye gelen İl Başkanı Fevzi Kılıç ile Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci'yi, İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Gençlik Kolları ile Belediye Başkanı İrfan Püsküllü merkezde karşıladı. Öncelikle Merkezdeki Standa uğrayarak yeni açılan Atatürk parkını gezip çay içtikten sonra sahur saatlerinde bazı mahalleleri gezerek vatandaşlara mani söyleyip, davul çalıp sahur için börek dağıttılar.
 
İl Başkanı Fevzi Kılıç, "Ramazan geldi hoş geldi, peşinden seçim geldi, yemek yapmayın hanımlar, Ak partiden börek geldi" manisini söylerken, vekil adayı Ali İnci ile Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de davul çalarak eşlik edip tek tek evlerin kapısını çalıp vatandaşa börek verdiler.

Ak Parti mensuplarını karşılarında gören, ev sahipleri şaşkınlık içinde memnuniyetlerini dile getirdi. Mahallelerde hoş ve eğlenceli anlar geçirdikten sonra Bayraktepe de gençlerin düzenlediği sahur programına katıldılar.
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]