Aynı araçta ölen baba ile oğlunun cenazeleri Erenler'e geliyor

Avusturya'da iftara giderken geçirdikleri kazada ölen Erenler Ekinli Mahallesi'nden Turan Keskin ve 16 yaşındaki oğlu Kerim Keskin'in cenazeleri eşinin isteğiyle Kocaeli’de toprağa verilecek.
 

1 Mayıs akşamı Avusturya'dan acı haber gelmişti. 49 yaşındaki baba Turan Keskin idaresinde ki otomobil Vorarlberg A14 Rheintal otobanında kaza yapmıştı. Feci kazada Turan Keskin ve 16 yaşındaki oğlu Kerim Keskin vefat etmişti. Aynı araçta bulunan 46 yaşındaki Nezahat Keskin yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Avusturya’da otopsi işlemleri tamamlanan cenazelerin yarın Türkiye’ye getirileceği öğrenildi.


EŞİNİ VE OĞLUNU UĞURLAYAMAYACAK


Feci kazada hayatlarını kaybeden 49 yaşındaki Turan Keskin ile 16 yaşındaki Kerim Keskin, anne Nezahat keskin’in isteğiyle Kocaeli’de defnedilmesine karar verildi. Çarşamba günü uçakla yurda getirilecek cenazeler Perşembe günü kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Feci kazada can veren Turan Keskin ile Kerim Keskin’in son yolculuklarını uğurlamaya doktoru seyahat etmesine izin vermediği için Nezahat Keskin ile Turan Keskin’in covid-19 tedavisi gören annesinin katılamayacağı öğrenildi.


Ekinli Mahallesi’nden gurbete çıkan ve feci kazada yaşamlarını yitiren Turan Keskin ile Kerim Keskin’e Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.
 

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]