Feci kazada ölen 5 kişiye acı veda...

D-100 karayolunda tıra çarpan otomobilde yaşamlarını yitiren ikisi çocuk 5 kişi gözyaşları için son yolculuklarına uğurlandı. Cenazede yakınlarının acı feryatları yürekleri dağladı.
 
Erenler ilçesi D-100 karayolu Gebeş mevkiinde dün içinde bulundukları otomobilin tıra çarpması sonucu ölen Tuncer Bora (44), eşi Tülay (34) ile çocukları Kübranur (6) ile yakınları Leyla Çelik (41) ve Cuma Emre Çelik'in (10) cenazeleri Mezarlıklar Müdürlüğü'nden alınarak Karapürçek İlçesi Mesudiye Mahallesi'ndeki evlerine getirildi.
 
Cenazenin getirilişi sırasında gözyaşları sel oldu. Helallik alınıp dua edilmesinin ardından cenazeler Mesudiye Mahalle Camii'ne götürüldü.
 
Tabutlar burada yan yana konuldu. Anne ve babasıyla birlikte ölen küçük Kübranur'un tabutuna en sevdiği elbisesi konuldu. Yakınları tabutlara sarılıp gözyaşı döktü. Cenaze törenine Karapürcek Kaymakamı Tahir Yılmaz, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, ölenlerin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğle vakti düzenlenen törende 5 kişinin cenaze namazı tek tek kıldırıldı. Cenaze namazı sonrasında büyükannesi torunu Kübranur'un tabutuna sarılarak ağladı. Büyükannenin ve yakınlarının feryadı cenazeye katılanları gözyaşlarına boğdu.

Cenazeler caminin yanındaki kabristanlıkta yanyana toprağa verildi.
 

D-100 karayolunda tıra çarpan otomobilde yaşamlarını yitiren 5 kişiden Tuncer, eşi Tülay ile çocukları Kübranur Bora'dan geriye kaza yaptıkları otomobilleri ile çektirdikleri bu fotoğraf karesi kaldı

Erenler ilçesi D-100 karayolu Gebeş mevkiinde dün içinde bulundukları otomobilin tıra çarpması sonucu ölen Leyla Çelik ve Cuma Emre Çelik ile birlikte hayatlarını kaybeden  Tuncer Bora (44), eşi Tülay (34) ile çocukları Kübranur (6) bugün toprağa verildi. Tuncer, eşi Tülay ve çocukları Kübranur'dan geriye evlerinin önünde kaza yaptıkları otomobilleri ile ailece çektirdikleri bu fotoğraf kaldı.


8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]