Evlenecek çiftlerin yeni çılgınlığı: "Save the date"

Şimdilerde evlenecek çiftler düğün tarihlerini sosyal medyada sevdiklerine hatırlatmak için Save the Date adı verilen düğün öncesi video ve fotoğraf çekimleri yaptırıyor.

Yıllardır düşlediğiniz düğün gününüz geldi çattı. Tüm hazırlıklar yapıldı, heyecanlı bekleyiş başladı. Davetiyeler tamam. Peki, ya "Save the Date" çekimleri" Save the Date, özellikle sosyal medyada düğün davetiyesini fotoğraflarla sunmanın farklı ve eğlenceli bir yolu. Çiftler, Save the Date ile düğün tarihinden önceki bir günde, belirlenen bir konsept çerçevesinde fotoğraf veya video çekimi yaptırıp daha sonra bunları düğün davetiyesi mantığı ile sosyal medya veya e-mail yolu ile paylaşıyor. Batı ülkelerinde oldukça yaygın olan uygulama Türkiye'de de sosyal medya araçlarının yaygın kullanımıyla iyiden iyiye hayatımıza girdi.

Sakarya'da yaptığı "save the date" çekimleriyle büyük beğeni kazanan Kara Kutu Sahnesi'nin kurucusu Hüseyin Güler, "Tek özelliğimiz fotoşop kullanmadan, ham olarak çekmeye çalışıyoruz. Profesyonel ve kaliteli bir şekilde sunuyoruz. Çeşitli aksesuarlar kullanarak geleceğe yatırım yapmak isteyenler için save the date çekimleri, düğünden sonraki çekimler, video çekimleri aklınıza gelecek herşeyi yapıyoruz. Save the date çekimleri, düğün öncesi çekimdir. Sizin düğün tarihinizi ilan etmenizle alakalı bir durum. Davetiye bastırmak, mail oluşturmak, düğün salonuna gelen insanlara fotoğraf sergisi sunmak. Gelinliği fazla kullanmadan, doğal yaşantınızda nasıl yaşıyorsanız, size onu fotoğraflatıp insanlara sizin doğal halinizi gösterebilmektir" şeklinde konuştu.

Detaylı bilgi almak için tıklayın

İşte Güler'in açıklamaları ve save the date çekimleri:

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]