Etiket fiyatına itiraz etti dehşeti yaşadı

Adapazarı Güneşler Mahallesi'ndeki ulusal bir market zincirinde alışveriş yapan Cemal Soylu, aldığı köftenin reyondaki ve kasadaki fiyatının aynı olmadığını anlayınca hakkını aramak istedi. İddiaya göre hakkını arayan Soylu, market çalışanının saldırısına uğradı.

Olay, Adapazarı ilçesi Güneşler Mahallesi'nde bulunan ulusal bir market zincirinde yaşandı. Alınan bilgiye göre, bir devlet hastanesinde ameliyathanede görevli olan sağlık çalışanı Cemal Soylu, hastalığı nedeniyle sadece kırmızı et yiyen çocuğuna köfte almak için markete girdi.

KASADA ŞOKU YAŞADI

Markette alışverişini tamamlayan Cemal Soylu, reyondaki etikette fiyatı 20 lira olan kasap köftenin kasaya gelince 32 lira olduğunu öğrenince şok yaşadı. Aradaki fiyat farkını market çalışanına soran Soylu, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.
 
MARKETTE DARP EDİLDİ

İkili arasında sözlü tartışma yaşanırken, iddiaya göre market çalışanı daha sonra eline aldığı sopayla Cemal'in kafasına vurdu. Soylu, kafasına aldığı darbeyle yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince müdahalesi yapılan Soylu, daha sonra hastaneye giderek darp raporu aldı. 20-25 yaşlarında olan market çalışanının ailesiyle görüştükten sonra kendisini darp eden market çalışanından şikayetçi olmadığını belirten Cemal, fiyat farkından dolayı market hakkında şikayette bulunacağını belirtti.

"BU YAPTIĞINIZ NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK"

Yaşadığı olayla ilgili HALK54'e konuşan Cemal Soylu, "Markete girdim, 3 parça birşey almıştım. Ortalama 100 lira tutması gerekirken, 125 lira tuttu. Sonra acaba bende mi bir yanlışlık var dedim. Elimdeki fişle tekrar reyonun oraya gittim. Reyon ile fiş arasındaki farkı gördüm. Sonra kasiyerdeki arkadaşı çağırdım. Elimdeki fişi gösterip kasap köftenin reyonda 20 lira, elimdeki fişte 32 lira olduğunu söyleyerek aradaki farkı sordum. Daha sonra 20-25 yaşlarında biri arkadan gelip 'sesini neden yükseltiyorsun' dedi. Bende bu parayı kolay kazanmıyorum, market market neresi ucuz diye geziyorum, bu yaptığınız nitelikli dolandırıcılık, bu kadar fark olur mu dedim.

"SOPAYLA KAFAMA VURDU, DARP RAPORU ALDIM"

Orada birbirimize münakaşa ettik. Daha sonra reyonlardaki etiketleri cep telefonu ile çekmeye başladım. Tartıştığım kişi arkadan sopayı alıp gelmiş. Sopayı görünce oradaki vatandaşlar araya girdi. Hayırdır beni mi döveceksin sopayla dedim, vatandaşlar beni tutarken geldi sopayla kafama vurdu. Daha sonra polis ve sağlık ekipleri geldi. Hastaneye gidip darp raporu aldım.

"DEVLET BU OLAYA EL ATSIN"

Benim burada amacım marketlerin yapmış olduğu bu soyguna dur demek. Kurumsal bir firmanın içinde darp ediliyorum. Ben onun için market hakkında şikayette bulunacağım. Devlet yetkililerine sesleniyorum. Lütfen bu olaya el atsınlar." dedi.

 

 

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]