Eşinin ölümünden sorumlu tutuldu 25 yıl ceza yedi

2017'de tartıştığı eşinin arabasının kaputundan düşerek hayatını kaybeden Uğur Özkan'ın, ölümünden sorumlu tutulan eşine 25 yıl hapis cezası verildi.

Adapazarı Karaman Mahallesi'nde yaşayan Uğur Özkan, 28 Haziran 2017'de tartıştığı eşinin kullandığı arabanın kaputundan düşerek ağır şekilde yaralanmış, kaldırıldığı hastanede 2 gün sonra hayatını kaybetmişti. Özkan'ın ailesi, oğullarının ölümünden gelinlerini sorumlu tutmuştu. Aile, ATV'de Müge Anlı'nın sunduğu programa katılmıştı. 

Şüpheli ölümle ilgili araştırmalar yapılırken, ölen Uğur Özkan'ın eşi H.Ö'nün yasak aşk yaşadığı, Özkan'ın ölümüne sebep olan arabada erkek arkadaşının da olduğu söylendi.

YASAK AŞKINI İTİRAF ETTİ

H.Ö, "Erkek arkadaşım aracı kullanmamız için vermişti" diyerek yasak aşk yaşadığını itiraf etmişti. H.Ö'nün eşiyle tartıştığı gün erkek arkadaşı ile denize gittiği de ortaya çıkmıştı.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 'kasten adam öldürme' suçundan Sakarya Ağır Ceza Mahkemesinde açılan dava bugün sonuçlandı. 

Mahkeme, H.Ö., kasten adam öldürme suçundan 25 yıl hapis cezası verdi. 

Mahkemenin kararında şu ifadeler yer aldı: 

"Eşi arabanın üstünde iken ölüm tehlikesini bilerek arabayla yaklaşık 5 kilometre yoluna devam etmesi, eşinin düşmesi için yolda zikzaklar çizmesi, Uğur Özkan'ın o durumdayken dahi 155'i arayıp yardım istemesine rağmen H.Ö'nün hiçbir şekilde polisten yardım istememesi, araçtan düşen eşini yaralı halde bırakıp giderek ölümüne sebebiyet vermesi, ayrıca Uğur Özkan'ın başına aldığı darbenin de kasten adam öldürme suçunu göstermiştir. "
4 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]