Ertuğrul Kocacık projelerini açıkladı

Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SSMMMO) başkanlık seçimi pazar günü yapılacak. Oda başkanlığı için Ertuğrul Kocacık ve Erol Kocacık yarışacak.

Mevcut baskan Selahattin Çakırsoy'un desteklediği başkan adayı Ertuğrul Kocacık, projelerini Sakaryarehberim.com'a açıkladı. 2008 yılında odaya yönetim kurulu üyesi olduğunu kaydeden Kocacık, oda sekreterliği ile 2013-2016 yılları arasında başkan yardımcılığı görevini üstlendiğini ifade etti.

Hafta sonu yapılacak kongreye Lider Çalışma Grubu'nun başkan adayı olarak hazırlandıklarını dile getiren Kocacık; "Lider Çalışma Grubu olarak çok ciddi ve başarılı bir dönem geçirdiklerini anlatan Ertuğrul Kocacık, meslekleri ve mesleğin geleceği için yaklaşık 17 proje hazırladıklarını söyledi. Kocacık, projeler hakkında şunları kaydetti; "Genel kurul teveccüh gösterdiği takdirde bu projeleri ilk günden itibaren uygulamaya başlayacağız.Bizim mesleğimiz gelişmeye çok açık. Teknolojik gelişmelerle birlikte mesleğimiz daha çok elektronik bir ortama kaymış durumda. Özellikle ilk projelerimizden bir tanesi, kurumsal hafıza dijital arşiv ve belge yönetim sistemini oluşturarak odaya tam bir kurumsallık kazandırmak. Kalite hizmet yeterlilik belgesi alanında çalışmalar yapıp, bu belgeyi almak. Oda hizmet binamızda bir kafeterya ve kütüphane çalışmamız var. Meslek çalışanları ve ailelerini orada sosyal amaçlı bir araya getirmek istiyoruz. Mesleğimizle ilgili eğitim ve seminerlerimiz devam edecektir. Sürekli eğitim merkezi kurmayı düşünüyoruz. Bunlar gibi 17 projeyle hafta sonu yapılacak genel kurulda meslek mensuplarımızın karşısına çıkacağız."

SSMMMO'da kongre heyecanı cumartesi günü gerçekleştirilecek. 12 yıldır oda başkanlığını yürüyten mevcut başkan Selahattin Çakırsoy üç dönem kuralı nedeniyle kongrede aday olamayacak.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]