Ertaş Gayrimenkul, yeni ofisini açtı

Ertaş Gayrimenkul firması yeni ofisini Serdivan'da hizmete açtı.

2010 yılında Serkan Ertaş tarafından kurulan ERTAŞ Gayrimenkul ve danışmanlık firması çizgisini bozmadan günümüze kadar ulaşmış firmalardan birisi.

Müşteri memnuniyeti ve hakkınca hizmet felsefesini ilke edinerek faaliyet gösteren firma müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacı ile tam donanımlı ve deneyimli personelleri bünyesinde barındıran İstiklal Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'ndaki yeni ofisini hizmete açtı. Açılışı kalabalık bir katılım eşliğinde Serdivan Belediye Başkan Yardımcı Selvet Karaoğlu ve Serdivan AK Parti ilçe Başkanı Burak Erken yaptı.

Serkan Ertaş ve Selami Ertaş kardeşler hizmete açtıkları işyerinde yaptıkları açıklamada, "Sadece emlak satan ve kiralayan bir kurum değil, uzman kadrosu ile bölgenin sosyo ekonomik yapısını analiz ederek yatırımcıyı kalkınma öncelikli bölgelere yönlendirmek için her zaman fizibilite çalışmaları yapmakta, böylelikle hem doğru yatırım hem de müşteri memnuniyeti sağlamakta. Sektörümüzde faaliyet gösteren işletmelerin kendisini memnun etmeyen yatırımların müşteriye sunulmaması gerektiğini savunuyoruz. Sektörde sıkıntılar bir hayli fazla. Öncelikli olarak bir gayrimenkul danışmanı işletmesi ile, duruşuyla, söyleminle ve sonuca ulaşma konusunda müşteriye güven vermeli. Buna paralel olarak da yatırım danışmanının sektörü ile ilgili bilgileri devamlı takip ederek güncellemesi, şeffaf olması, doğru ekspertiz sonucuyla doğru fiyat politikasını ilke edinmesi gerekiyor. Bunun neticesinde zaten işler kolaylaşır ve güven sağlanmış olur. Bir gayrimenkul danışmanlığı yapan firmanın mutlaka ve mutlaka çözüm ortakları olmalı ve bu çözüm ortakları ile müşteriye en iyi hizmeti sunmalıdır’’dedi.

Açılışın ardından gelen misafirlerle tek tek ilgilenen Ertaş kardeşler açılışa katılan misafirlere ikramlarda bulundular.
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]