Erenler'de cinayet: 1 ölü, 1 yaralı!

Erenler İlçesi'nde iki aile arasında çocukların kavga etmesi nedeniyle çıkan kavgada 30 yaşındaki Birol A., komşusu 26 yaşındaki Leyla D.'yi tabanca ile ateş ederek öldürdü, komşusunun kayınvalidesi Nagihan D.'yi ise yaraladı.

Olay gece saatlerinde, Erenler Yenimahalle'de meydana geldi. İddiaya göre, komşu olan iki ailenin küçük yaştaki çocukları arasında kavga çıktı. Aileleri olaya müdahale ederken, tartışmaya başladı. Tartışma büyüyüp kavgaya dönüşünce, tabancasını çıkaran Birol A., komşusu Leyla D.'ye ve komşusunun kayınvalidesi Nagihan D.'ye ateş etti. Leyla D. boynundan, kayınvalidesi Nagihan D. ise bacağından yaralandı.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Leyla D. hayatını kaybederken, Nagihan D. ise tedavi altına alındı.

Birol A. tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Birol A.'nın daha önce karıştığı çok sayıda suçtan sabıkasının bulunduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 Erenler İlçesi'nde, çocuklarının kavga etmesi nedeniyle çıkan tartışmada komşusu 26 yaşındaki Leyla D.'yi öldüren, kayınvalidesi Nagihan D.'yi yaralayan 30 yaşındaki B.A. tutuklandı.

Erenler Yeni Mahalle'de çocukların önceki gece kavga etmesi nedeniyle çıkan tartışmada B.A. tabancasıyla komşusu Leyla D. ve kayınvalidesi Nagihan D:'ye ateş etti. Boynundan yaralanan Leyla D. kaldırıldığı hastanede öldü,  bacağından yaralanan Nagihan D. ise, tedavi altına alındı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri B.A.'yı olayda kullandığı tabanca ile yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.A.çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ferizli L Tipi Cezaevi'ne gönderildi. B.A'nın aralarında gasp, hırsızlık, uyuşturucu ticareti gibi 10 ayrı suçtan sabıkasının bulunduğu, 2 ay önce cezaevinden tahliye olduğu belirtildi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]