Engin Özkoç, sert çıktı; "Kanıtlamazsan namertsin"

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Muharrem İnce’nin açıklamalarına yanıt verdi. Özkoç “Dedikodun tamamen yalandır. Bu iddiayı kanıtlamazsan namertsin!” dedi.

Türkiye gündemine giren 'Saray'da Erdoğan'la görüşen CHP'li' tartışması devam ediyor. CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Muharrem İnce'nin açıklamalarına yanıt verdi.

Muharrem İnce'den yandaş medyaya tepki: Zarar vermeye devam ediyor
Muharrem İnce bugün yaptığı açıklamada, "Bu olay sonunda bana iftira atıldığı, kumpas kurulduğu bütün gerçekliğiyle ortadadır. Şimdi CHP yönetiminin yapması gereken partimizin içindeki o iftiracıyı bulup cezalandırmasıdır. O kişiyi bulmazlarsa aynı iftira ile kendileri karşılaştıklarında şaşırmasınlar" ifadelerini kullandı.

Özkoç, İnce'nin açıklamalarına Twitter hesabından yanıt verdi. "Muharrem İnce, 7/24 TV programlarından ayrılmamakta, ortaya çeşitli dedikodular atarak yandaş medyaya adımızı, partimizi malzeme yapmakta, yaralamaktadır." diyen Özkoç, "Kanıtın varsa konuş, yoksa sus! İnce (@vekilince), dedikodun tamamen yalandır. Bu iddiayı kanıtlamazsan namertsin!" dedi.

NE OLMUŞTU?

Sözcü yazarı Rahmin Turan, 20 Kasım tarihli köşe yazısında “9 Kasım’da bir CHP’linin Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü yazmıştı.

İddianın gündemde bomba etkisi yaratmasıyla birlikte Rahmi Turan, “söz konusu CHP’linin Muharrem İnce olduğunu” öne sürmüştü.

Rahmi Turan, haberi aldığı kaynağın kimliğini gizli tutarken, gazeteci Talat Atilla, Odatv’ye “Haber kaynağı ben değilim. Bunu söyleyenleri mahkemeye vereceğim” şeklinde demeç vermişti.

Sözcü yazarı Turan ise bu beyan üzerine yine sozcu.com.tr üzerinden “Saray’daki CHP’li” yazısındaki bilgi kendisine Talat Atilla’nın verdiğini açıklamıştı.
4 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]