EGOİD, oyuncularını arıyor

Sakarya'da sinemaya gönül vermiş birkaç kafadarın bir araya gelmesi ile kurulan Gofret Studio tarafından çekilen "Egoid" adlı gizem polisiye türündeki dizinin trailer'i yayınlandı.

Çekimlerinin tümü Sakarya'da yapılacak olan dizinin tüm oyuncuları da Sakarya'dan seçilecek. 

Dizide rol almak isteyenler 31 Ocak tarihine kadar başvuru yapabilecekler.

Sakarya'nın film tadında internet dizisinde rol almak için kriterler;

Yetenekli olduğunu düşünen ve kendine güvenen,
Ezberi kuvvetli ve diksiyonu düzgün,
İstekli, sabırlı ve hırslı,
Tiyatro ya da kamera önü oyunculuk deneyimi olan,
Set alanında ve çekim esnasında sorumluluk sahibi olabilecek,
Sosyal ilişkileri kuvvetli,
Bağımsız hareket edebilecek,
Oyunculuk alanında kariyer yapmak isteyen,
Gönüllülük esasına göre projede yer almayı kabul edecek,
Tercihen 25-45 yaşları arasında, bay ve bayan

Başvuru için,

Instagram profili, telefon numarası ve neden bu projede yer almak istediğinizi anlatan bir paragraflık ön yazı ekleyerek info@egoiddizi.com adresine mail atmanız yeterli.
 
*Kriterlere uygun adaylar arasından ön başvurusu kabul edilenlerle mülakat yapılarak, nihai oyuncu kadrosu www.egoiddizi.com/cast adresinden duyurulacak.
 
Dizinin konusu

Evine giren hırsızlar tarafından annesinin yanı başında öldürülmesine tanık olan küçük bir çocuğun, büyüdüğünde obsesif bir genç adama dönüşmesini konu alan hikaye, genç adamın sevgilisi ile birlikte gittikleri bir AVM'nin otoparkında, sevgilisinin esrarengiz bir şekilde kayboluşunun ardından cinayetle suçlanmasıyla gelişen olaylar zincirini ele alıyor. 

Sırları son bölüme kadar korunacak dizi, toplamda 12 bölüm olarak Gofret Studio YouTube kanalı üzerinden seyirci ile buluşacak.

Projenin yönetmen koltuğunda, "Gitme Söz Ver, Rengarenk ve Yarın Olmayacak" kliplerini çeken Gökhan Yalçınkaya yer alıyor. Görüntü yönetmenliğini Kadir Yiğit, Sanat Yönetmenliğini Engin Akcanbaş'ın üstlendiği projede, kamera başına Oğuz Çınar geçiyor. Aydoğan Melih Horasan ve Furkan Berk Ustaoğlu'nun yazdığı semaryonun Set asistanlığını Recep Tüter üstlenirken, müzikleri de Erhan Yalçınkaya ve Erhan Açiler'e ait olacak.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]