Duyarlı vatandaş yaralı köpeği kurtardı

Aracı ile D-100 Karayolunda seyir halinde iken aracını durduran İbrahim Özge Aksoy isimli vatandaş İki bacağı kırılan yaralı köpeğe sahip çıkarak örnek bir davranışta bulundu.

Hendek Akova mevkisin de D100 üzerinde bir köpeğe vuran araç yoluna devam etti. İki bacağı birden kırılan köpek yol ortasında hareketsiz kaldı. Arkadan gelen araçtaki İbrahim Özge Aksoy isimli vatandaş durumu fark ederek hemen aracını sağa çekti ve köpeği emniyetli alana taşıdı. Akabinde Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’yu arayarak durumu izah etti. Sofu kendisini Başkan Püsküllü’ye yönlendirdi, Başkan Püsküllü olay bölgesine derhal araç göndererek veteriner hekim kontrolünde tedavi edilmesini istedi.

Vatandaştan Teşekkür

İki bacağı kırık Yaralı köpeği kurtarmaya vesile İbrahim Özge Aksoy “Yol ortasında boylu boyunca yatan minik köpeği görünce içim sızladı, vurup kaçan araç için insanlık adına ayrıca üzüntü duydum. Ben vatandaşlık görevimi yaparak yardım istedim. Duruma duyarlı davranan Ak Parti Hendek ilçe Başkanı Ali Kemal Sofu’ya, Hendek Belediye Başkanı Sayın İrfan Püsküllü’ye ve belediye personeline, veteriner hekime çok teşekkür ederim’’ şeklinde konuştu.
Tedaviye Alınan Köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]