Dursun Ali Erzincanlı Sakarya'ya geldi

Dursun Ali Erzincanlı, Serdivan Belediye'sinin düzenlediği, yetim ve öksüz çocukların katıldığı iftar programında ailelerle buluştu.

Yetim ve öksüz çocukların aileleriyle birlikte katıldığı iftar programına Dursun Ali Erzincanlı'nın yanısıra
Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım da katıldı.

Alemdar, “Kendisi de yetim olarak büyüyen Peygamber Efendimiz (S.A.V.), hiç kuşkusuz yetimler için en büyük şereftir. O’nun yetimliği, tüm yetimlerin yüreklerini ısıtacak bir teselli konumundadır. Bizlere emanet edilen ve paylaşma duygularının onlarla birlikte daha da anlam bulduğu yetim kardeşlerimizi bugün olduğu gibi her zaman soframızda ağırlamaya devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki; biz bir yetime sahip çıkarsak onun adı artık yetim olmayacaktır.” ifadelerini kullandı.

İftar yemeği sonrası sahne alan sanatçı Dursun Ali Erzincanlı, programa katılan misafirlere şiir ziyafeti sunarak duygu dolu anlar yaşattı.

Okuduğu parçalarla Peygamber Efendimizin hayatını ve İslamiyet’in günümüze kadar ulaştığı süreci şiirsel bir dille yorumlayan Erzincanlı, 15 Temmuz hain darbe girişimine de değindi. Şair, 30 kurşunla şehit edilen Ömer Halis Demir için yazdığı “30 Kuş” şiirini okuyarak izleyenleri gözyaşlarına boğdu.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]