Diyarbakır'daki korkunç cinayette Sakaryalı sevgili detayı

Diyarbakır'da sokak ortasında kardeşi tarafından öldürülen 24 yaşındaki M. Aslan'ın peşini bırakmayan Sakarya'daki eski erkek arkadaşına karşı koruma ve uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı.

Olay, Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesi Ofis semti Kafeler Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre M. Aslan erkek kardeşi M.A. ile konuşmak için buluştu.

Bir süre tartışan ikiliden M.A., beraberinde getirdiği silahla ablasına kurşun yağdırdı. Olayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kardeşi tarafından yaralanan kadın, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Talihsiz kadın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kardeşi M.A. ise silahını bırakarak, "Namusumuza leke getirdi" iddiasında bulunup polis ekiplerine teslim oldu. Gözaltına alınan zanlı, emniyete götürüldü.


Öte yandan M. Aslan'ın peşini bırakmayan Sakarya'daki eski erkek arkadaşına karşı koruma ve uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı.

Aslan'ın o dönem verdiği ifadede ayrıldığı sevgilisinin peşini bırakmayıp kendisini tehdit ettiğini, ailesine ulaştığını, daha sonra ailesinin kendisi ile irtibatı kestiğini ancak sevgilisinin tehditlerini sürdürdüğünü söylediği öğrenildi.

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]