D-100'de feci kaza: 5 ölü, 1 yaralı

D-100 karayolunda tıra arkadan çarpan otomobildeki 5 kişi feci şekilde hayatını kaybetti. 1 kişi de yaralandı.

Kaza, D-100 karayolu Gebeş mevkiinde meydana geldi. Sürücüsü henüz tespit edilemeyen bir otomobil, tırın dorsesine arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobilin ön kısmı parçalandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerince araçtan çıkarılan Tülay Bora (34), Tuncer Bora (44), Kübranur Bora (6) ve Leyla Çelik'in (41) öldüğü belirlendi. Yaralı olan Cuma Emre Çelik (10) ve annesi Hacer Çelik de hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından 4 kişinin cenazeleri Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Tır şoförü gözaltına alındı. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

D-100 karayolunda tır dorsesine çarpan otomobilde ölen 1'i çocuk 4 kişinin Karapürçekli oldukları ortaya çıktı.

Erenler ilçesi D-100 karayolu Gebeş mevkiinde 1'i çocuk 4 kişinin öldüğü feci kaza ile ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

Edinilen bilgilere göre, kazada Tuncer (44)  ve eşi Tülay Bora (34) ile çocukları Kübranur (6)  ve akrabaları Leyla Çelik (41) hayatını kaybetti. Hacer ve Cuma Emre Çelik de kazadan yaralı kurtuldu. Ölen karı kocanın  Karapürçek ilçesi  Mesudiye mahallesinde yaşadıkları öğrenildi. Ölenlerin Akyazı'ya giderken kaza geçirdikleri belirtildi. Kaza haberini alan ölenlerin yakınları hastaneye akın etti.

D-100 karayolunda otomobilin tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. Kazada annesiyle birlikte ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan 10 yaşındaki Cuma Emre Çelik yaşam mücadelesini kaybetti.

Erenler ilçesi D-100 karayolu Gebeş mevkiinde ki kazada ağır yaralanan Cuma Emre Çelik, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ölen çocuğun annesi Hacer Çelik'in tedavisi ise aynı hastanede sürüyor.

Aynı kazada Tuncer Bora (44), eşi Tülay (34) ile çocukları Kübranur (6)  ve akrabaları Leyla Çelik (41) hayatını kaybetmişti.

Tuncer ve eşi Tülay Bora'nın Karapürçek ilçesi Mesudiye mahallesinde yaşadıkları öğrenilmişti.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]