Cumhurbaşkanı yeni YHT Projesi için talimat verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul -Gebze- Kocaeli -Sakarya- Hendek -Düzce- Bolu -Gerede- Ankara  YHT  projesinin araştırılması için Ulaştırma Bakanlığına talimat verdi.
Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar, sunduğu YHT projesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gündeme alındığını açıkladı.

Düzce Üniversite Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar ve ekibinin uzun süredir uğraş verdiği Yüksek Hızlı Tren projesinin Düzce’den ve çevre illerden geçmesi için hazırladığı proje Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeminde.

Prof. Dr. Ayhan Şamandar tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul -Gebze- Kocaeli -Sakarya- Hendek -Düzce- Bolu -Gerede- Ankara  YHT  projesinin araştırılması için Ulaştırma Bakanlığına talimat verdi.

Şamandar tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Değerli arkadaşlar  3 aydır yoğun çabalarımızın sonucu olarak Ankara’dan külliyeden  güzel bir haber aldık. Cumhurbaşkanımıza  önerdiğimiz İstanbul -Gebze- Kocaeli -Sakarya- Hendek -Düzce- Bolu -Gerede- Ankara  YHT  projemizin araştırılması için Ulaştırma Bakanlığına emir vermiş. Çok mutluyuz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gündeminde yer alan ve Düzce adına önemli bir yatırım olan YHT projesi hakkında Düzceli vekillerin konuyla ilgili açıklama yapması ve konunun gidişatı hakkında bilgilendirmede bulunması bekleniyor.

4 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]