Çöp konteynerleri yer altına iniyor

Erenler Belediyesi’nin 50 proje kapsamında başlattığı çalışma ile ilçe merkezinde çöp konteynerleri artık yerin altına iniyor. Sistemin yaygınlaşması ile birlikte de etrafa kötü kokuların yayılması ve görüntü kirliliği gibi sorunlar da tarih oluyor.

Belediye Başkanı Cavit Öztürk yaptığı açıklamada, Erenler’de ilk pilot uygulamanın başladığı kentsel dönüşüm alanının ardından Erenlerin merkezinde de yeraltı çöp konteyneri sistemine geçmeye başlayacaklarını söyledi.

Öztürk yer altı çöp konteyneri sistemi ile ilgili de bilgiler verirken, şunları kaydetti; “Bu sistemde çöpünüzü attığınız zaman, üzerindeki kapağını kapattıktan sonra çevresinde kötü koku oluşmuyor. Daha temiz bir Erenler için tüm çöp konteynerlerimizi ilçemiz merkezinde aşama aşama yeraltına indireceğiz. Dolayısıyla oluşabilecek çevresel fiziki görüntü ortadan kalkarken, pis kokulardan da Erenlerimizi arındırmış olacağız. Biz hep şunu söyledik; hedefimiz Erenler halkına en iyi hizmeti dünya standartlarında sunabilmek. Seçim zamanı vermiş olduğumuz bir sözümüzü de yerine getirmenin bir projeyi daha hayata geçirmenin de Belediye olarak mutluluğunu yaşıyoruz. Erenler halkı her zaman hizmetin en iyisini en kalitelisini hak ediyor biz de elimizden geldiği kadar onlara bunu sağlamaya çalışıyoruz.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]