Çocukların deniz kaçamağı faciayla bitti

Evden kaçarak yüzmeye gelen 4 çocuktan biri Karadenizde boğuldu. 10 yaşındaki Muhammet Aydın cankurtaranlar tarafından su üzerinde hareketsiz halde bulundu. 

Olay Karasu Yalı Mahallesi, Doğu Karadeniz Caddesi 13.kule'de meydana geldi. Anneleri işte olduğu için evde bir yakınları ile kalan 4 minik evden kaçarak geldikleri denizde suya girdi. Yaşları 5 ile 7 arasında değişen 3 çocuk bir anda abileri 10 yaşındaki Muhammet'in yanlarında olmadığını fark etti. 

Hemen Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Can Kurtaran timine giden çocuklar abilerini bulamadıklarını söyledi. Can kurtaran timi önce karada daha sonrada jetsky ile denizde arama çalışması yaptı. 

Deniz üzerinde suya asılı halde hareketsiz halde bulunan 10 yaşındaki Muhammet Aydın hemen karaya çıkartılarak müdahale edildi.

KURTARILAMADI

Olay yerine çağırılan ambulansla hastane kaldırılan küçük Muhammet doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Alınan ilk bilgilere göre ciğerlerine boğulacak kadar su gitmemiş olan Muhammet'in başka bir nedenle hayatını kaybetmiş olabileceğinden şüphelenirken çocuğun kati ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonucu anlaşılabileceği açıklandı.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]