Class Motors, Sakaryalılara hizmete devam ediyor

Sakarya'nın güvenilir araç kiralama firmalarından biri olan Class Motors'a ortak olan Aziz Eroğlu ve Gökhan Ediz, müşterilerine kaliteli ve konforlu hizmet verdiklerini ifade eden açıklamalarda bulundu. Firmanın ortakları;

''Kalite standartlarını ve güvencesini heyecan veren markalarla buluşturan Class Motors, müşterilerine seçkin ve son model otomobillerini, ayrıcalıklı hizmet kalitesiyle kiralama imkanı sunmaktadır. Firmamız, araç kiralama seçeneklerini en uygun fiyata indirerek hizmet vermek için tüm araçları karşılaştırır ve fiyatları sürekli kontrol eder. Bu sebeple Class Motors sayesinde, kaliteyi uygun fiyata kiralayabilirler. Üstelik bize 7 gün 24 saat ulaşabilirler.

Yapmaları gereken tek şey ihtiyaçlarının nerede ve ne zaman olduğunu belirtmektir. Günlük kiralamanın yanında haftalık ve aylık kiralama hizmetimiz de mevcuttur. Müşterilerimize, Class Motors'un Rent A Car kaskolu kiralık araçlarının içinden en uygun olan aracı seçme konusunda tecrübeli ekibimiz yardımcı olacaktır. Ayrıca havalimanında teslim, adrese teslim, özel şoför gibi hizmetlerimiz sayesinde hem zaman konusunda hem de fiyat konusunda kâra geçeceklerdir. Eğer aracı havalimanından alacaklarsa Class Motors tabelası ile karşılaşacaklar ve aracı anında teslim alabilecekler. Ev, otel, işyeri gibi adreslerde de kapıda teslim hizmetimiz mevcuttur. Şoförlü araç kiralama hizmetimiz ile müşterilerimiz, istedikleri yere konforlu ve keyifli bir şekilde varmanın keyfini çıkartacaklar.

Class Motors olarak, araç kiralama işlemlerini bir keyfe dönüştürüyoruz. Bize ulaşmak için www.classmotors54.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz.'' ifadelerini kullandılar.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]