Çiğdem Yayla Şenliği coşkuyla sona erdi

Hendek Genç Karadenizliler Derneği tarafından düzenlenen Çiğdem Yayla Şenliği coşku ile yapıldı.

Çiğdem Yayla Şenliği'ne Akyazı Belediye Başkanı Mehmet Çakmak, Akyazı Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Hamit Gençay Taşdemir, Akyazı Muhtarlar Dernek başkanı Bekir Durmuş, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediyesi Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır ve Akyazı, Hendek ve şehir dışından gelen çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu yıl 20.si düzenlenen Çiğdem Yayla Şenliği geniş katılım oldu. Sahneye çıkan yöresel sanatçıların söylediği türkü ve kemençe sanatçılarının çaldıkları kemençe ile Çiğdem Yayla Şenliği'ne katılanlar keyifli bir hafta sonu geçirdiler.

Cuma günü öğlenden sonra başlayan sunuculuğunu Remzi Arman'ın (Gönül Dostu) yaptığı  20.ci Çiğdem Yayla Şenliği'ne Emrah Başkan, Ahmet Atmaca, İsmail Güler, Ali Alkurt, Nizam Bektaş, Ramazan Beşel, İslam Ökten, Ferhat Bektaş, Şaban Toprak, Nafi Öner, Muhammet Sarı, Ebru Kasapoğlu, Taner Eyüpoğlu, Musa Bayraktar, Gökhan Kaya, Onur Özkan, Alim Koca, Yasin Kılıç ve davul zurna ekibi katıldı.

3 gün devam eden 20. Çiğdem Yayla Şenliği'ne katılanlar müzik dolu bol bol horon teperek keyifli bir hafta sonu geçirdiler. Hendek Belediyesi ve Akyazı Belediyesi tarafından şenlik alanı toz olmaması için sık sık sulanırken şenlik alanı ve çevresinde çöp toplama işlemi gerçekleşti. Jandarma da alanda devriye görevi yaparak herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çevre güvenliğini sağladı.

Çiğdem Yayla Şenliği'ne katılanlar keyifli bir hafta sonu yaşamanın mutluluğu içinde evlerinin yolunu tuttular.
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]