Çay Sevenlerin Yeni Adresi Çayamola, Aystown İle Geliyor

Sakarya’nın yeme içme konseptinde hizmet veren markalarını bir araya getirecek tek konsept yaşam merkezi olan Aystown, Çayamola ile çay kültürüne yeni bir soluk getiriyor. Aystown Yaşam Merkezinde faaliyet gösterecek olan Çayamola, çayın en lezzetli halini konuklarına sunacak.
 
 
ÇAYIN HATRI, SOHBETİN KOYUSU
Serdivan Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nda inşaat çalışmaları sona gelen ve kısa süre sonra hizmete girmeye hazırlanan Aystown Yaşam Merkezi, farklı lezzet duraklarını Sakaryalıların hizmetine sunacak. Aystown Yaşam Merkezi, sadece yeme içme alanında hizmet veren markaların bir arada olduğu bir konsept yaşam merkezi olma özelliği taşıyacak. Aystown Yaşam Merkezi’nde yer alacak kafeteryalardan biri de Çayamola olacak. Türk damak tadına uygun çaya eşlik eden lezzetlerin bulunacağı Çayamola, Sakarya’da lezzeti ile adından söz ettirecek. Sakarya’da ‘çay molası’ dendiğinde akla gelecek ilk adres olma hedefini taşıyan Çayamola, gün boyu taze çayları ve lezzetleri ile misafirlerini ağırlayacak. Çayamola, çayın lezzetinin yanında menüsündeki diğer ürünlerle de son derece iddialı. Çayamola’nın menüsünde leziz börekler, unlu mamüller, enfes pastalar ile çikolatalı ve sütlü tatlılar yer alacak. Çayamola’da ayrıca gün içerisinde mantı ve özel ev yapımı yemekler de bulunacak.

 
ÇAY SEVENLERİN YENİ ADRESİ OLACAK
Aystown Yaşam Merkezi Mutfak Koordinatörü Murat Bozok, projede yer alacak olan markaların her birinin kendi alanında son derece özel olduğunu ifade ederek, “Aystown Yaşam Merkezi projemizde yer alacak markalarımızdan biri de Çayamola. Bu markayı Aystown Yaşam Merkezi’ne özel olarak hayata geçirdik. Çayamola, Sakarya’da çay sevenlerin vazgeçilmez adresi olacak. Aystown Yaşam Merkezi’nde bulunan restoranlarda dünyanın her yerinden farklı lezzetleri tadan misafirlerimiz, çay keyfini Çayamola’da yaşayacak. Çayın hatırına uzayacak masa sohbetlerine eşlik edecek lezzetlerin ve güler yüzlü insanların yeri Çayamola’da amacımız çok basit: Gördüğünüz en iyi ev sahibi olmak. Her masanın kendi hal ve sesine saygı duyarak, çocuklara özel tabaklar ile çayın eşlikçisi lezzetleri Türk damak tadına uygun sunuyoruz. Çayıınızı koyu mu açık mı tercih edeceğiniz size kalmış. Ancak Çayamola’da sohbetlerinizin koyu olacağına eminiz” dedi. Dünyaca ünlü şef Bozok ayrıca, Aystown Yaşam Merkezi’nde yer alacak markaları önümüzdeki günlerde açıklamaya ve tanıtmaya devam edeceklerini de kaydetti.
 

AYSTOWN PROJESİ HAKKINDA: 

Aystown Yaşam Merkezi, Serdivan Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde bulunuyor.  Sadece yeme içme üzerine faaliyet gösteren bir yaşam merkezi olan Aystown Yaşam Merkezi’nde restoranlar, açık hava sahnesi, toplantı merkezi, açık ve kapalı çocuk oyun alanı ve kafeteryalar yer alacak.  Aystown Yaşam Merkezi’nde bulunan 200 kişilik toplantı salonu AYSTOWN Salon birçok toplantı ve etkinliğe ev sahipliği yapacak. Ayrıca Aystown Yaşam Merkezi’nin açık hava sahnesi de konser, dinleti, tiyatro gösterileri gibi farklı etkinliklere sahne olacak. Aystown Yaşam Merkezi’nin en önemli özelliklerinden birisi de özel etkinlikler için kullanılacak sergi alanı olacak. Bu alanda imza günleri, özel gün davetleri, buluşmalar ve sergiler düzenlenebilecek. Aystown Yaşam Merkezi\'nde aileler restoran ve kafeteryalarda hoş vakit geçirirken, AYSTOWN Çocuk’ta ise çocuklar özel eğitmenler eşliğinde eğlenme imkânı bulacak. Sakarya’nın yeni yaşam merkezi olacak olan Aystown açılışta Apetit, Strada Burger, Çayamola, Lush, Yegane ve Coffee & Dreams markalarına ev sahipliği yapacak. Aystown’da bulunan restoran ve kafeteryalarda yerel lezzetlerden dünya mutfağına, farklı kahve deneyimlerinden kebaplara kadar geniş bir yelpazede hizmet verecek.  

 

4 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]