Çarşamba günü öğleye kadar kar var

Son yılların en sert kışını geçiren Sakarya'da kar yağışı aralıklarla etkisini sürdürüyor. Kar kalınlığı şehir merkezinde yer yer 20 santimetreye yaklaşırken yüksek kesimlerde 1,5 metreyi buldu.

Sakarya yeni haftaya kar yağışıyla girdi. Aralıklarla etkisini devam ettiren kar yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkiliyor. Kar kalınlığı yüksek kesimlerde 1,5 metreyi aştı. İl genelinde onlarca mahalle yolunun ilçelerle bağlantısı kesildi. Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine bağlı karla mücadele ekipleri, kapalı yolları açmak için aralıksız çalışıyor.
 
Kocaali'de ambulans kara saplandı

Gece ve sabah oluşan buzlanma nedeniyle bir çok kişi düşerek yaralandı. Kent merkezinde Orta Garaj'da kayarak düşüp yaralanan bir kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kocaali ilçesi Koğukpelit Mahallesi'nde ki bir hastaya müdahaleye giden 112 ambulansı kara saplandı. Ambulans vatandaşların da yardımıyla kurtarılarak hastaya ulaştı.
 
Çarşamba günü öğleye kadar kar var

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı son hava tahmin raporuna göre, kar yağışının çarşamba günü öğle saatlerine kadar aralıklarla etkisini devam ettirmesi bekleniyor.

Çarşamba günü öğleden sonra parçalı bulutlu, perşembe günü bulutlu, cuma günü ise parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Cumartesi günü şehirde yağmurlu bir havanın olacağı tahmin ediliyor.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]