Büyükşehir Basketbol rakibini bekliyor

Sezon öncesi hazırlıklarını Sakarya Spor Salonu’nda sürdüren Adatıp Büyükşehir, FİBA Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacağı rakibini bekliyor. Adatıp Büyükşehir, Hollanda temsilcisi Donar Groningen ile İsviçre temsilcisi Fribourg Olympic karşılaşmalarından galip gelen takım ile 3. turda mücadele edecek. Karşılaşmalar 1 Ekim Pazartesi ve 4 Ekim Perşembe günü oynanacak.

Adatıp Sakarya Büyükşehir Basketbol Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını Sakarya Spor Salonu’nda sürdürüyor. FİBA Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacağı rakibini bekleyen Adatıp Büyükşehir, Hollanda temsilcisi Donar Groningen ile İsviçre temsilcisi Fribourg Olympic karşılaşmalarından galip gelen takım ile 3. turda mücadele edecek.

Hazırlıklar Sakarya’da sürüyor

Kulüp Sözcüsü Hayrettin Sezer, “Sezon öncesi hazırlıklarımıza yaklaşık 50 gün önce başlamıştık. Bolu kampından sonra Petkimspor ve Galatasaray ile hazırlık maçları oynadık. Sonrasında İtalya’da Happy Casa Turnuvası’nda mücadele ettik. Ülkemize döndüğümüzde ise son olarak Bursa’da düzenlenen Uluslararası 18. Cevat Soydaş Turnuvası’nda boy gösterdik. Turnuvada TOFAŞ, Gaziantep Basketbol ve Pınar Karşıyaka gibi bu sezon Süper Lig’de yarışacağımız ekiplerle mücadele ettik. Son ana kadar müthiş mücadele gösterdiğimiz turnuvayı ikinci tamamladık. Şimdi ise Sakarya’da yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” dedi.

İlk maç 1 Ekim Pazartesi

Sezer, “Artık lige ve FİBA Şampiyonlar Ligi’ne odaklandık. İlk olarak FİBA Şampiyonlar Ligi 3. turdaki rakibimizin belli olmasını bekliyoruz. Donar Groningen ya da Fribourg Olympic’ten biri rakibimiz olacak. İlk maçını 1 Ekim Pazartesi günü deplasmanda oynayacağımız Avrupa Kupası mücadelesinin rövanşını 4 Ekim Perşembe günü Sakarya’da oynayacağız. İlk kez mücadele edeceğimiz Avrupa Kupası elemelerinden sonra ise 7 Ekim Pazar günü Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin ilk maçında sahamızda Türk Telekom’u ağırlayacağız. İnşallah taraftarlarımızın destekleri ile hem Avrupa’da hem de ligde geçen sene yaşanılan başarıyı bu sezon daha da ileriye taşıyacağız” ifadelerini kullandı.
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]