Bu turnuvayı kazanan büyük ödülü kapacak

Sakarya'da Tatilya Spor Kompleksi tarafından başlatılan basketbol turnuvası heyecanı yarı final maçlarıyla devam edecek.

Şehirde verdiği kaliteli hizmetlerle adından söz ettiren Tatilya Spor Kompleksi öncülüğünde düzenlenen basketbol turnuvasında heyecan tüm hızıyla sürüyor.

Ücretsiz katılımlı olması ve kazanana ödülün verileceği turnuvada yarı final maçları Cuma akşamı oynanacak.

Tatilya Spor Kompleksi'nin 7'den 70'e herkesin sporla buluşması hedefiyle başlattığı turnuvada, maçların profesyonel maçlara uyacak kurallarla oynatılması müsabakalara ayrı bir tat katıyor.

Profesyonel ve amatör oyunculardan oluşan ve yaş sınırlamasının olmadığı 16 takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuvada çeyrek final maçları tamamlandı. Tansu Çiller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki kapalı spor salonunda düzenlenen turnuvada yarı final maçları Cuma akşamı 20.00 - 23.00 saatleri arasında oynanacak olan müsabakalarla devam edecek.

Başladığı günden bu yana izleyiciler tarafından büyük ilgi gören turnuvada finali kazanan takıma Tatilya Spor Kompleksi'nde üyelik hediye edilecek.

Tatilya Spor Kompleksi yöneticileri yaptığı açıklamada, "Düzenlemiş olduğumuz turnuva şehirde önceden düzenlenen turnuvalara nazaran hem ücretsiz katılım hem de kazanana ödül verilmesi açısından bir ilk olma özeliği taşıyor. Bu tarz turnuvaları önümüzdeki dönemlerde de devam ettireceğiz. Sporseverleri Cuma akşamı oynanacak müsabakalara bekliyoruz" dedi.

5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]