Bu gençler birincilik için Sakaryalılardan destek bekliyor

Sakarya Anadolu Lisesi ve Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi öğrencileri; Fizy tarafından düzenlenen 20. Liselerarası Müzik Yarışması’nda 600’ün üzerinde lise arasında Sakarya’yı temsil ediyor.

Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlerin, profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren ve Türkiye’nin dünya müzik piyasasındaki temsilcisi Serhat Hacıpaşalıoğlu liderliğindeki End Productions tarafından düzenlenen “Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödülüne sahip olan “Fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması’na Sakarya’dan Anadolu Lisesi ve Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi öğrencileri katılıyor. Geçen yıl 500 Lisenin katıldığı ve bu yılda 600’ün üzerinde lisenin katılması beklenilen yarışmanın elemelerine Sakarya Anadolu Lisesi ve Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi öğrencileri birlikte, 4 kız, 4 erkek grup “GoyGoy” olarak katıldı. Grubun; Sakarya’nın adını tüm Dünya’ya duyurması için finale kalması gerekiyor. Finale kalacak okulları jüri seçerken, 1 okul ise oylama ile direkt olarak finale gidiyor. Okulumuzu finale taşımak için tüm Sakarya el ele verip oylama yapması gerekiyor. Sakarya'yı temsi eden Adapazarı Özel Enka ve Sakarya Anadolu Lisesi öğrencileri çağrıda bulunarak; “Aşağıdaki linkten hem videomuzu izleyebilirsiniz hem de Fizy uygulamasını indirip bize oy verirseniz çok seviniriz. (videoyu bulamazsanız tüm videolara tıklayıp arama bölümüne Enka yazınca çıkıyor. Şimdiden çok Teşekkürler” diyerek, destek bekledi.

 

Linki tıklamak yeterli

http://fizy.org/video/sakarya_anadolu_lisesiozel_enka_anadolu_lisesi/seven_nation_army-ben_loncle_soul

20. yılında, fizy sponsorluğunda gerçekleştirilen, “fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması" için 81 ildeki yaklaşık 8.000 liseye "Yarışmaya katıl" çağrısı yapıldı ve ülkemizin tüm liselerine açık olan yarışmanın heyecanı, şimdiden gençleri sardı. Okullarında kurdukları orkestralarla çalışmalara başlayan yetenekli müzisyen gençlerin hedefi, yarışmada liselerini en iyi şekilde temsil etmek ve bu senenin büyük ödüllerini kazanmak. Yarışmada, dereceye giren liseli ekipleri, cazip para ödüllerinin yanı sıra, sürpriz ödüller de bekliyor. 7 Nisan’da İzmir’de yapılacak olan son eleme ile Fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması’nın büyük finali ise, 22 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. Bu sene de yarışmacıların yanı sıra, ünlü isimlerin de, gerek sahne alarak, gerekse jüri olarak destek verdiği yarışmada, hangi ilden hangi lisenin birinci olacağının heyecanı, Türkiye'nin 81 ilindeki tüm liselerinde olduğu gibi Sakarya’da da yaşanmaya başladı.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]