Biri 19, diğeri 14 yaşında azılı hırsızlar yakalandı

Sakarya'da çok sayıda otomobil, motosiklet, bisiklet hırsızlığı ile iki iş yerinin soyulmasıyla ilgili 2 hırsızlık şüphelisi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri merkez ve Geyve ilçelerinde farklı tarihlerde gerçekleşen 10 Adet Motosiklet, 3 Adet Bisiklet, 2 Adet Otomobil Çalınması ve 2 farklı İşyerinde meydana gelen Hırsızlık olayları ile alakalı 17 farklı hırsızlık olayına karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda titiz çalışmalar sonucu şüphelilerin kimlikleri belirlendi.

2 GÖZALTI

Şüphelilerin yakalanması için harekete geçen ekiplerce Erenler ilçesinde bulunan bir adrese operasyon gerçekleştirildi. Yapılan operasyonda hırsızlıktan çok sayıda kaydı olan 19 yaşındaki U.T ile 14 yaşındaki şüpheli kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

TUTUKLANDILAR

Gerçekleştirilen operasyonda adreste ve çevresinde yapılan aramalarda 1 otomobil, 4 motosiklet ve 2 çalıntı bisiklet ele geçirildi. Ele geçirilen Malzemeler sahiplerine teslim edilirken, olayla alakalı yakalanan 2 şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: Haberlisin

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]