''Bir an önce bu ligden kurtulmamız lazım''

Sakaryaspor’un yeni teknik direktörü olarak göreve başlayan Osman Özdemir’e başarı dileklerini ileten Başkan Toçoğlu, “Biz büyük ve köklü bir camiayız. Bizim artık bu ligde kalmamamız gerek. Bir an önce bu ligden kurtulmamız lazım. Hepsinden öte Sakaryaspor bu lige yakışmıyor. Destek bizden başarı sizden” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, hafta sonu oynayacağı Sultanbeyli Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor kafilesini ziyaret etti. Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren Sakaryaspor’da teknik direktörlük görevine getirilen Osman Özdemir’e başarılar dileyen Başkan Toçoğlu, şehrin Sakaryaspor’dan beklentilerini dile getirdi.

Başkan Toçoğlu’ndan başarı temennisi

Başkan Toçoğlu, “Bilindiği üzere Sakaryasporumuzda bir teknik direktör değişikliğine gidildi. Eski teknik direktörümüz Tuncay Şanlı’ya bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyoruz. Aynı zamanda yeni teknik direktörümüz de Osman Özdemir oldu. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Şehrimizin Sakaryaspor’dan beklentilerini kendilerine ifade ettim. İnşallah bir an önce toparlanarak sezonu en iyi şekilde noktalayacağız” diye konuştu.

Sakaryaspor bu lige yakışmıyor

Sakaryaspor camiasının büyüklüğüne de dikkat çeken Başkan Toçoğlu, “Biz büyük ve köklü bir camiayız. Bizim artık bu ligde kalmamamız gerek. Bir an önce bu ligden kurtulmamız lazım. Hepsinden öte Sakaryaspor bu lige yakışmıyor. Yaşanan bu teknik direktör değişikliğinin takımımıza olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Biz futbolcularımızın sahada gereken mücadeleyi gösterdikleri takdirde başarılı olacaklarına inanıyoruz. Destek bizden başarı sizden. Bu vesileyle bir kez daha yeni teknik direktörümüz Osman Özdemir ve futbolcularımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]