Belediye, muhtar, vatandaşlar mahalleyi temizledi

Temiz bir çevre için farkındalık oluşturmak isteyen gönüllüler bir araya geldi, mahallede çöp toplayıp, çevre temizliği yapıldı.

Adapazarı Belediyesi ve Korucuk Mahalle Muhtarlığı’nın öncülüğünde bir araya gelen gönüllü çevreciler, Korucuk Mahallesi’nde çöp topladı. Temiz çevre için farkındalık oluşturmak isteyen gönüllüler; “Herkes evinin önünü temizleyerek çevre duyarlılığını göstermeli. Bizler pazar günü buluşarak yaşadığımız bölgenin temiz olması için çöp topladık” dediler.

“HERŞEY KAPIMIZIN ÖNÜNDEN BAŞLAR”

Gönüllü çevreciler ayrıca, vatandaşları da uyararak; “Lütfen rast gele etrafa çöp atmayalım. Evimizin önünden başlayarak, çevremizi temiz tutalım. Temiz çevre, temiz toplum, temiz mahalle, temiz şehir demek. Her şey kapımızın önünden başlıyor” şeklinde konuştular.

BELEDİYE VATANDAŞ İŞBİRLİĞİ

Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, gönüllülerle birlikte çevre temizliği etkinliğine katıldı. Özüm, mahalleli ile birlikte gerçekleştirdikleri etkinliğin çok güzel sonuçlar doğuracağını ifade ederek “Evsel atıkların çöp olmadığını, doğanın eritemediği poşet ve diğer yapay ürünlerin geleceğimizi yok ettiğini bilmemiz gerekiyor. Belediye vatandaş işbirliğiyle farkındalık yaratmaya çalıştık. Temiz çevre sağlıklı yaşam için doğaya sahip çıkmak durumundayız” dedi.

Çevre temizliğinin ardından hep birlikte yenen yemekle yorgunluk atıldı.
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]