Bayramlar kardeşliğin güçlendiği zamanlardır

Şehir genelinde düzenlenen bayramlaşma törenlerine katılan Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun huzurun, kardeşliğin şehri Sakaryamızda bayramlar bir başka güzel.

Dayanışmanın, paylaşmanın arttığı, kardeşliğin güçlendiği bayramların tüm insanlığa huzur getirmesinin temenni ediyorum. Rabbim Kurban Bayramı’nı şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa mübarek kılsın” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı kapsamında şehir genelinde düzenlenen toplu bayramlaşma törenlerine katıldı. AK Parti İl Teşkilatı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreni ile güne başlayan Başkan Toçoğlu, teşkilat mensuplarının bayramlarını tebrik ederek hayırlı bayramlar temennilerini iletti.

Kardeşliğin şehri Sakarya

Toçoğlu, İl Teşkilatı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardından Sakarya Muhtarlar Federasyonunu ziyaret ederek muhtarların bayramını tebrik etti. Başkan Toçoğlu programlarına SATSO’da gerçekleştirilen Toplu Bayramlaşma Töreni ile devam etti. Kamu kurum ve kuruluşları üyeleri, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe müdürleri, STK temsilcileri iş, sanat spor ve eğitim camiasından isimler, vatandaşlar ile bir araya gelerek bayramlarını tebrik eden Başkan Toçoğlu, kardeşliğin şehri Sakarya’da nice bayramlarda buluşma temennisinde bulundu.

Sendika üyeleri ve esnaflarla bayramlaştı

Başkan Toçoğlu, bayramlaşma programlarına Demiryol-İş Sendikası’nda gerçekleştirilen program ile devam etti. TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, sendika başkanları ve sendika üyeleriyle bayramlaşan Başkan Toçoğlu, iyi bayramlar diledi. Toçoğlu, daha sonra Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin bayramlaşma programına katıldı. Esnafların bayramını tebrik eden Başkan Toçoğlu, esnaflarla birlikteliğin devam edeceğini dile getirdi.

STK’larla bayramlaşma

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni ile programlarını sürdüren Başkan Toçoğlu, Erenler Belediyesi’nde vatandaşlarla bayramlaşarak, kurban bayramının hayırlara vesile olmasını diledi. Sakarya Yerel Kültür Derneği’nin üyeleriyle bayramlaşan Başkan Toçoğlu, nice bayramlarda buluşma temennisinde bulundu. Toçoğlu, son olarak Sakaryaspor Kulübü’nün bayramlaşmasına katıldı. Yeni sezonun şampiyonlukla sonuçlanmasını temenni ederek başarılar diledi.

Bayramımız mübarek olsun

Başkan Toçoğlu, “Kardeşlik şehri Sakaryamızda inşallah, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Dayanışmanın, paylaşmanın arttığı, kardeşliğin güçlendiği bayramların tüm insanlığa huzur getirmesinin temenni ediyorum. İnşallah birlikteliğimizle şehrimize hizmet sunmaya devam edeceğiz. Türkiye’ye örnek olan ve her geçen gün güçlenen birliğimize, kardeşliğimize şükürler olsun. Rabbim Kurban Bayramı’nı şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa mübarek kılsın” dedi.

5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]