Basketbolda maçın ardından...

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Beşiktaş Sompo Japan'a 75-69 mağlup olan Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Selçuk Ernak, son periyotta yaptıkları top kayıplarının mağlubiyete sebebiyet verdiğini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ernak, oyuncularını gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik etti.

Verdikleri iyi mücadele ile kazandıkları avantajı, yaptıkları top kayıplarıyla kaybettiklerini savunan Ernak, "İkinci yarıda 13 top kaybı yaptık, bunların çoğu son periyotta oldu. Beşiktaş çok iyi bir takım olduğu için bundan faydalanmasını ve cezalandırmasını bildi. Oyuncu kardeşlerimizi tekrar tebrik ederim, üst düzey mücadele ettiler." diye konuştu.



- Beşiktaş Sompo Japan cephesi



Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca da zor bir deplasmandan iyi bir galibiyetle döndüklerini dile getirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor'u verdiği mücadeleden dolayı tebrik eden Sarıca, şunları kaydetti:

"Maç boyunca büyük çaba sarf ettiler. Maça çok iyi başlamamıza rağmen ikinci çeyrekte ribaundları almakta sıkıntı yaşadık. Yediğimiz sayılarla bütün ritmi kaybettik ve devreyi çok iyi başlamamıza rağmen mağlup bitirdik. Bizim yaptığımız 20 asist çok değerli. Çok yüksek bir skor atmadık ama 75 sayının 20 basket üzerinden gelmesi, bir takımın nasıl top paylaştığını gösteriyor. İlerleyen günlerde çok daha iyi olacağımızı inanıyorum, bütün takımı tebrik ediyorum." 
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]