Başkan Toçoğlu, Özkoç'u ziyaret etti

CHP Grup Başkanvekili olan Engin Özkoç'a Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'ndan 'hayırlı olsun' ziyareti.

Özkoç’a dün Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Toçoğlu, Özkoç’un CHP Grup Başkanvekilliği gibi önemli bir göreve seçilmesinden mutluluk duyduğunu ifade ederek, başarılarının devamını diledi.

İlk Grup Toplantısı

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Grup Başkanvekili sıfatıyla ilk grup toplantısını yönetti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti grubuna hitap ettiği toplantıda, CHP Sakarya İl Başkanı Ayça  Taşkent, ilçe başkanları ve yöneticileri de yer aldı. Özkoç, Sakarya’dan kendisine destek için gelen il ve ilçe yöneticilerine kürsüden teşekkür etti.

Grup toplantısının ardından Özkoç ve Sakarya CHP yöneticileri yemekte biraraya geldi. Burada da İl Başkanı Ayça Taşkent, Özkoç’a, kendilerine yaşattıkları gurur için teşekkür etti ve CHP Sakarya olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Taşkent ve beraberindeki yöneticiler, daha sonra Genel Başkan Kemal Kılçıdaroğlu ile biraraya gelerek, Sakarya’daki çalışmalar hakkında bilgi sundu.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]