Başkan Soğuk, Ferizli'deki okulları gezdi

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeniyle ilçede ki okulları ziyaret etti. Öğretmenlere ve öğrencilere başarılar dileyerek, hayırlı olsun dedi. Ziyaret esnasında Başkan Soğuk’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Sevinç eşlik etti.

Belediye olarak önceliğimiz eğitim ve öğretim diyen Başkan Soğuk ilçede ki okulları yerinde inceledi. Öğrencilerle ve öğretmenlerle yakından ilgilendi ve sohbet etti. Ferizli’de bu yıl göreve yeni başlayan öğretmenlerle ayrıca ilgilenerek, sıkıntıları olup olmadığını sordu.

Başkan Soğuk öğrencilere, “güçlü Türkiye’mizin geleceği sizlersiniz. Oturmuş olduğunuz şu sıraların bilincinde olduğunuza, her biri birbirinden kıymetli değerli öğretmenlerimizden alacağınız güzel bilgi ve tecrübeler sayesinde ileride ülkemize çok faydalı bireyler olacağınıza yürekten inanıyorum. Lütfen çok çalışın ve iyi yerlere gelin. Her birinizi alınlarınızdan öpüyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

Öğretmenlerle de bir araya gelen Başkan Soğuk okulların eksikleri olup olmadığını sordu. Okul çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Soğuk “Eğitime yapılan her katkı ülkemizin geleceğine yapılmaktadır. Belediye olarak bizler bu şuur içerisinde gereken neyse üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazırız. Yeni eğitim-öğretim yılı öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilere, tüm eğitim camiası çalışanlarına ve ülkemize hayırlı olsun. Kutsal görevinizde başarılar dilerim” dedi.

5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]