Başkan Akdardağan'dan flaş istifa kararı!

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, SESOB yönetim kurulu üyeliği ve komisyonlardaki tüm görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

Başkan Akdardağan’ın açıklaması şöyle;

“2010-2016 yılları arasında şerefimle ve onurumla yürütmüş olduğum Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyeliği ve komisyonlardaki görevlerimden, gördüğüm lüzum üzerine 23 Mayıs 2016 tarihinde kendi istek ve rızamla istifa etmiş bulunmaktayım. Bu istifa kararını yönetim ve denetim kurulundaki arkadaşlarımla yaptığım istişareler sonucunda ortak kararla almış bulunmaktayım.

Görev yaptığım süre içerisinde kanunun ve yönetmeliklerin dışında hareket ve söylemlerde bulunmamaya her zaman özen gösterdim. Hiçbir zaman kurumu temsilde aykırı düşecek söylemde bulunmamaya dikkat ettim. Asla ve kat’a makam mevki peşinde olmadım ve bu hırsla yol almadım.

Meslek adabı dışına çıkmadan, esnaflık kültürüyle hareket ettiğimi etrafımdaki herkes bilir. Bilindiği gibi meslek odaları kanun ve yönetmeliklerle yönetilir. Bu kurumlar hiçbir şahsın kendi isteklerinin yerine getirileceği ve bu istekler doğrultusunda yönetileceği yerler değildir.

Yaşanan bu tatsız süreci değerleri esnafımız ve kamuoyunun vicdanına sunuyorum. Sakarya’da herkes birbirini tanıyor ve biliyor. Bundan sonra Sakarya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı ve bu şehrin bir esnafı olarak bakkal, bayi ve pazar yerlerindeki esnaflarımızla hemhal olmayı sürdüreceğim. Bu anlamda hizmetimi artırarak sürdüreceğimin de bilinmesini isterim.

Bugüne kadar bana ilgi ve alaka gösteren, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Esnaflarımızın bana ilgi, alakası ve desteği olduğu sürece de görevimi en iyi şekilde yapacağım.. Saygı ve sevgilerimle..”

İki oda başkanı arasında üyelik kavgası

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]