Bandrol almayan kampüse giremeyecek

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Esentepe Kampüsü'ne yeni yılda bandrolsüz araçlar alınmayacak. Sivil araçlar bandrol ücreti için 100 lira, öğrenciler ise 50 lira para ödeyecek.

SAÜ Rektörlüğü, kampüse giriş yapan araçlara bandrol uyarısının bulunduğu kağıtlar dağıtarak 1 Şubat 2016'dan itibaren bandrolsüz araçların kampüse giremeyeceğini duyurdu. Uyarı kağıtları, güvenlik görevlilerince kampüse giriş, çıkış yapan araçların sürücülerine dağıtılıyor.

Uyarı yazısında, üniversitenin kampüs alanı içerisinde araçların takip ve kontrollerinin etkin şekilde yapılabilmesi için kullanılan araç güvenlik bandrollerinin 28 Aralık 2015-29 Ocak 2016 tarihleri arasında koruma ve güvenlik şube müdürlüğü binasından verileceği belirtiliyor.

1 Şubat 2016 tarihinden itibaren bandrolü olmayan araçların Esentepe Kampüs alanına giriş yapamayacakları uyarısında bulunularak bandrollerin 31 Aralık 2016 tarihine kadar geçerli olacağı vurgulandı.

Bandrol alacakların Garanti Bankası Esentepe Kampüsü Şubesi SAÜ Burs Hesabı numarasına para yatırdıktan sonra dekont ile birlikte araç ruhsatı fotokopisi ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte koruma ve güvenlik şube müdürlüğüne başvuracak.

 Sivil araçlar bandrol ücreti için 100 lira, öğrenciler ise 50 lira para ödeyecek.

Uygulama Esentepe Mahallesi'ne ulaşım için SAÜ kampüsünü kullananları etkileyecek. bandrol alamayanlar, kampüs içindeki yolu kullanamayacak.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]