Bakkallardan milli ürün çağrısı

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, ithal ürünlere karşı üyelerine ve vatandaşlara milli ürün çağrısı yaptı.

Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde her zaman olduğu gibi devletin ve milletin yayında yer almaya devam edeceklerini belirten Başkan Akdardağan, “Ülkemizin son günlerde geçirdiği zor günlerin hepimiz farkındayız. Karanlık eller güzel ülkemizi yine karıştırmak, kriz söylentileriyle insanları bunaltmak ve milli ekonomimizi hedef almaktadır. Bu hain saldırılar ve ekonomik buhranı her zaman olduğu gibi yine birlik berberlik içerisinde savuşturacağız. Zaman birlik ve beraberliğimizi bozmayarak daha da kenetlenme zamanıdır.” Dedi.

Başkan Akdardağan, “Kuruşlu hesapların yapılmadığı, kredi kartlarının egemen olmadığı bakkallarımız bu zor günlerde milletimizin ve devletimizin yanında yer almaya, yine veresiye vermeye, ihtiyaç sahibini gözetmeye devam edecektir. Karanlık güçlere karşı esnaf olarak vereceğimiz en güzel cevap birlikteliğimizi bozmamaktır. Sosyal dayanışmanın örneği olan bakkal esnafları, üzerine düşeni yapmaya yine hazırdır. Bakkallarımız böyle günlerin fırsatçılarına karşı bilinçli olsunlar ve her gün etiket değiştiren toptancılara karşı mesafeli durarak gerekeni yapmalılar.” Diye konuştu.

“Vatandaşımızdan böyle zor günlerde üç harfli marketlerin etiketlerini yakından takip etmelerini istiyoruz” diyen Başkan Akdardağan, “Kara gün dostu olan mahallelerimizin bakkallarına herkes sahip çıkmalı ki ekonomimiz desteklensin. Bu vesileyle milletçe yerli ve milli ürünlere destek vermeliyiz. Odamız üyelerinden işyerlerindeki raflarında yerli ürünlere daha çok yer açmalarını isterken, vatandaşlarımıza da milli ürünlere yönelmesi çağrısı yapıyoruz. İthal ürünleri almayalım, satmayalım ve tüketmeyelim. Her zaman olduğu gibi bugün de milli olmalı ve elimizi taşın altına koymalıyız. Yerli ürüne verilecek her destek ekonomimizin çarklarının dönmesi demektir. Milletçe yine bu zor günleri birlikte aşacağımıza inancımız tamdır.” Dedi.
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]