Bakan Kasapoğlu'ndan TÜGVA'ya ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Sakarya il Temsilciliği'nin düzenlemiş olduğu Genç Yönetici Okulu adlı eğitim programı bu hafta Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun ziyaretleriyle gerçekleşti.

TÜGVA Sakarya İl Temsilcisi Adnan DİZER ve Yönetim Kurulu'nun Ofis Sanat Merkezi'nde karşıladığı Bakan Kasapoğlu kısa bir selamlama konuşması yaptı.  Konuşmasında gençliğin vaktini bu şekilde yararlı işlerle geçirmesinden mutluluk duyduğunu belirten Bakan Kasapoğlu şunları kaydetti; " Bugün TÜGVA İl Temsilcimiz Adnan kardeşimiz yönetici grubumuzun eğitimi var gençlerle buluşacağız deyince sizleri göremeden geçemedik. Sizlerin bu tür organizasyonlar sayesinde kendinizi geliştirmeye yönelik programlarla dışarda boş vakit geçirmemeniz bize ümit aşılar. Siz gençlerimize her zaman ihtiyacımız var. Bu tür mekanların da kıymetini bilmeniz gerekir. Benim çocukluğum üniversite hayatım İstanbul’da geçti. Büyükşehir Belediye Başkanımız bu gibi mekanları gençlere kazandırmış. Onu da tebrik ediyorum. Bakanlığımıza ait gençlik merkezlerimizi de mutlaka kullanmanızı istiyoruz. Salonlarımızın boş kalmaması gerekir. Sporu hayatınızın bir parçası haline getirmenizi istiyoruz. Günde en az 1 saat spor salonlarımızı değerlendirin. Bununla ilgili sorun yaşarsanız bizi bilgilendirin.  Sporsuz hayat olmaz. Okuyan, yazan, muhakeme eden ve düşünen bir gençlik istiyoruz. Bu tür etkinlikler de sizlerin bu yolda olduğunuzu gösteriyor. TÜGVA Sakarya İl Temsilcimizi ve güzel amaçlara doğru ilerleyen kardeşlerimi tebrik ediyorum. Tekrar buluşmak üzere, sizleri Allah’ a emanet ediyorum.”

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun programa gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileten TÜGVA Sakarya İl Temsilcisi Adnan DİZER "Genç Yönetici Okulu kapsamında 4. Haftasını idrak ettiğimiz programımıza tekrardan hoşgeldiniz. Belli kıstasları aşmış son sınıf üniversite öğrencilerine ve kariyerinin başında olan genç arkadaşlarımıza yönelik yaptığımız butik bir program olan genç yönetici okulunda 4. Haftaya erişmiş bulunmaktayız. 6 hafta sürecek eğitimimiz sonunda arkadaşlarımıza sertifika vereceğiz. Sayın Bakanım, milli ve manevi duyguları benimsemiş ve özgüveni yüksek, icat çıkarmayı seven gençler olarak sizin himayenizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sakarya gençliğinin abisi olan ve bu Ofis Sanat Merkezimizi bize kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na da sizlerin huzurunda teşekkürlerimizi arz ediyoruz." dedi.

Gençlerle kısa bir sohbet gerçekleştiren Bakan Kasapoğlu’nun programdan ayrılması ile, Genç Yönetici Okulu 4. Hafta eğitim semineri Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İbrahim AKTÜRK’ün sunumlarıyla devam etti. 
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]