AVEA'dan Görülmemiş Kampanya

GSM Operatörlerinden AVEA tarafından başlatılan 6 ay boyunca telefon faturalarını düzenli olarak ödeyen müşterilerine telefon hediyeli kampanya Sakarya'da vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

GSM Operatörü AVEA tarafından 28 Ocak-28 Şubat tarihleri arasında başlatılan faturasını 6 aydır düzenli ödeyen müşterilerine yönelik hediye telefon kampanyası Tüm yurt genelinde olduğu gibi Sakarya'da da büyük ilgi görüyor.Avea, 3G'li cihaz kampanyası kapsamında faturalı abonelerine ayda 29,90 liraya ''Nokia 5800 XpressMusic'' ve ''6600i Slide'' sunarken, 6 ay boyunca toplam bin 200 dakika konuşma ve 3G'li servislerden oluşan ''3G Hoş Geldin Paketi'' hizmeti hediye ediyor. Bireysel heryöne tarifeleri, kamu ve kurumsal hat kullanan aboneler kampanya kapsamında yeni telefonlara 18 ay boyunca ayda 29,90 lira taksitle sahip olma imkanına kavuşuyor.
Sakarya Telemarket Firması Genel Müdürü Arzu Bayrak Altıntaş yeni kampanyayı değerlendirirken, kampanyanın son yıllarda AVEA tarafından yapılan en iyi kampanyalardan birisi olduğunu söyledi.
Altıntaş açıklamasında " Şirketimiz 11 yıldır GSM sektöründe Adapazarı AVEA Bölge bayisiyiz Bolu, Düzce ve Bilecik bölge sorumlusuyuz. Aveanın son yıllarda yapmış olduğu en iyi kampanyalardan birisi diyebiliriz bu kampanya için. Çünkü son zamanlarda Nokia'daki artışlar ve AVEA'nın yapmış olduğu 200 dakikalık konuşma özgürlüğünü müşteriye hediye etmesi, telefonu yenileme imkanı vermesi müşteri açısından çok iyi. Bu kampanya ile GSM şirketindeki sonsuz rekabet, tüketiciye önemli bir ivme kazandırmış oldu. Burada kazançlı olan son tüketici 6 ay boyunca görüşme yapıyor zaten bir fatura ödüyor. Avea şirketi de böylelikle müşterisine telefonları hediye olarak veriyor. Özellikle 5800, 6600 samsung i gibi bu telefonlar piyasada fazla bulunmamakla beraber çok fazla satan ürünler. Müşteri hem bu ürünleri satın almış oluyor. Hem de 200 dakika bedava konuşma kazanmış oluyor. Bunlar hem Avea hemde türk telekom sabit hatlara kullanılabiliyor Bunun yanısıra günde 30 dakika görüntülü görüşme, 1 saat megavizyon gösterisi, 100 mb internet paketi gibi servisler ücretsiz. Bunlar ortalama 45-50 TL maliyeti olan paketler. Bu kampanya 29 TL'lik bir taksitlendirme ile müşteriye veriliyor" dedi.

Kampanya'nın daralmada olan sektörde bir canlanmaya neden olduğunu ifade eden Altıntaş "Kampanyaya talep çok iyi. Normalde son zamanlardaki cihaz satışlarını düşünürsek, sektördeki daralmayı düşünürsek, enfazla satılan cihazlardan birisi diyebiliriz. Kampanya yerine ulaştı. Kampanyada verilen 5800 540 TL, 6600 540 TL. Bu telefonları 18 ay taksitlerle veriyoruz Konuşma ücretsiz hediyeli. En önemlisi müşteri, kendi kredi kartını kullanmadan limitine dokunmadan, Aveanın sunmuş olduğu kampanyadan faydalanarak, aveanın onlara duymuş olduğu güvenle telefon sahibi oluyor. Aynı Avrupadaki gibi Türkiyede, ilklerden birisi. Hem müşteri konuşuyor, hem bedava telefon sahibi oluyo.r Sektör bu yöne doğru gidiyor. Müşteri konuşarak telefon sahibi olacak. Aveanın yeni zamanlarda, yeni dönemlerde yeni kampanyaları devam edecek. Bu son zamanlarda marka ve model olarak en çok satan ürünleri kapsayan bir kampanya. Elde kalan bir ürüne yapılmış bir kampanya değilKampanya başladığı andan itibaren satışlardan çok memnunuz. Mağazalarımızda kuyruklar oluştu. Telemarket olarak bu kampanyaya toplu olarak girdik. Satışlar bir anda yükseldi. Müşteri telefonunu ücretsiz olarak değiştirme imkanına sahip oluyor. Bu kampanya ile 2 Bin civarında telefon satmayı hedefliyoruz. Bolu, Düzce ve Bilecik illerinde çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]