Atatürk İlkokulu öğrencilerine BKM sürprizi

Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Güldür Güldür Show programlarına ev sahipliği yapan Beşiktaş Kültür Merkezi'nin (BKM) Sanat Direktörü Celal Tak, Adapazarı Atatürk İlkokulu 4/D sınıfı öğrencileri ile telekonferans aracılığıyla buluştu. 
 
Koronavirüs tedbirleri kapsamında eğitime verilen arada derslerine uzaktan eğitim yoluyla devam eden Adapazarı Atatürk İlkokulu 4/D sınıfı öğrencilerine öğretmenleri sürpriz yaptı.
BKM Sanat Direktörü Celal Tak, telekonferansla öğrencilerle buluştu. 36 yıldır mesleğin içinde olduğunu uzun süre oyunculuk yaptığını anlatan Tak; "
İlkay öğretmenim benim manevi kardeşim sayılır. Üniversiteden arkadaşız biz. Üniversitede okurken de tiyatro yapıyordum ben. Daha sonra mesleğim olarak seçip böyle devam etmeye başladım. Oyunculuğa son yıllarda çok artan bir talep olduğunu görüyoruz. Gençlerde de görüyoruz. Bizim dönemimizde çok yoktu. Güldür Güldür'ün çocuklar tarafından yapılmaya başlanmasından sonra çok ciddi rağbet var" dedi.
 
"EVİNİZDEN ÇIKMAYIN"
 
'Salgınla ilgili olarak ilk harekete geçen bizdik' diyen Celal Tak; "Bu virüsün ne kadar tehlikeli olduğunu sizler gibi hem ekrandan, çevremizden ve doktor arkadaşlarımızdan öğrendik. Biz etkinliklerimizi daha sağlıklı günlerde yapmak üzere iptal ettik. Benim size tavsiyem, siz de büyüklerinize böyle anlatın. Sosyal mesafe denen 1 ila 1,5 metre kuralını uygulayacağız. Çok gerekmedikçe evimizden çıkmayacağız. Sizler toplumun geleceğisiniz" diye konuştu. 

4 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]