Askeri lojmanlar yerine cami ve imam hatip yapılacak

Adapazarı Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Adapazarı Süleyman Dişli başkanlığında yapıldı. Mecliste 12 gündem maddesi görüşüldü.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli başkanlığında yapılan meclis toplantısında gündem maddeleri öncesi konuşan AK Parti Meclis Üyesi Selçuk Başyazıcı; ''Adapazarı Belediyesi meclis üyeleri ile fikir ayrılıklarımız olmuştur ama konu vatana ve millete hizmet olunca hiç ters düşmedik. Ay ve yıldızını hiç yere düşürmeyen bu ülke 15 Temmuz’dan sonra daha bir kenetlenerek birlikte hareket etmiştir. Cumartesi günü MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli ilimize geldi. Kendisi bir Türk vatandaşı olarak üzerine düşen görevi yaparak vatan millet meselesinde Türk bayrağını yere düşürmemek için elinden geleni yapıyor.  Kendisini en samimi duygularımla huzurunuzda teşekkürü bir borç biliyorum.”dedi.

TÜMEN CAMİ ALANI

Çark Caddesi’nde bulunan Subay lojmanlarıyla ilgili sorulan sorulara yanıt veren Başkan Dişli, “İmam Hatip Okulu’nun hasarlı olması nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yıkım kararı alındı. Orada bir çalışma başlatıldı. Subay lojmanlarının da eski ve büyük bir bölümünün kullanılmıyor olması nedeniyle Savunma Bakanlığı’ndan talepte bulunduk ve Tümen Camii diğer adıyla Fevziye Camii bölümünü de kapsayan bir proje düşünüyoruz” dedi.

İHTİSAS KOMİSYONLARI

Meclis maddelerinde yer alan Belediye Meclisi İhtisas Komisyonları ve Encümen Üyeliklerini seçimleri yapıldı. Yapılan seçimle İmar Komisyonu'na Selim Tan, Derya Turan, Mehmet Erol, Can Dağabakan, Fethi Paker; Hukuk Komisyonu'na Ali Kasım Aksoy, Yasemin Arın, İlker Hasköylü, Mustafa Nergiz Selim Özen; Plan Bütçe Komisyonu’na Evren Çakırsoy, Levent Tunç, Hakan Candemir, Yusuf Gökdemir, Mehmet İr,Encümen Selçuk Başyazıcı, Efrahim Küçükarslan, Ülker Şenyürt seçildi.

 

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]